Ahoj.
Rozhodl jsem se pro upgrade PC, CPU již mám zastaralý, tak chci něco novějšího.
Zaručeně chci platformu INTEL a taktovat nebudu.
Zde můj košík viz odkaz a ještě + co mám a použiji viz níže, tak jestli to bude vyhovující.
Díky.
Mám obavu jestli se vleze chladič ale jsou to 2mm tak by mohl ne?
Poslední příspěvek
Ten se jednak asi nevejde, ale je i zbytečně výkonný a předražený - jestli Noctua, tak stejnou službu udělá stará NH-D15 nebo srovnatelná menší NH-U12A (můžu doporučit).
Jako disk bych vzal výhodnější rovněž špičkový Kingston KC3000.
Kilowattový...
Zdravím vás. Jdu si za vámi pro radu. Před 12 lety jste mi tu pomohly sestavit PC ,který mám doteď. Věk je už znát a pravděpodobně příští rok bych chtěl kupovat nové PC. Momentálně bych chtěl trošku prodloužit životnost koupí nové grafické karty...
Poslední příspěvek
Zdravím vás lidi. Chtěl bych vám všem poděkovat za rady a váš čas. Po dlouhém dumáni jsem se rozhodl do grafiky neinvestovat a ušetřit peníze a možná rozbiju prasátko ještě tento rok. Nový Pc by měl mít rozpočet kolem 30-35 tisíc takže určitě si sem...
Ahoj, už je to nějaký rok co mi slouží aktuální herní PC a rád bych upgradoval aby zase stíhal nové hry. Konkrétně mám zájet o to slušně rozjet BF6. Co všechno bude třeba vyměnit aby to zase byl konkurence schopný stroj. Rozpočet řekněme kolem 15k...
Poslední příspěvek
Aktualizovat BIOS a vzít procesor Zen3 - buď 5600, 5700, nebo rovnou na hry nejvýkonnější AM4 procesor 5700X3D (ale to případně moc neváhat, prý se přestávají vyrábět). Grafiku asi 9600XT (ideálně verzi s 16GB). RAM případně rozšířit na 32GB (3600...