Dobrý den / Ahoj
rád kreslím v programech od ADOBE. Chtěl bych mou práci posunout na vyšší lvl a hledám nějaký tablet na kterém bych mohl kreslit. Nemám momentálně moc peněz jelikož jsem si kupoval nový počítač. Mohl by mi někdo pomoci vybrat nějaký zajímavý tablet v poměru CENA/VÝKON? Bohužel nevím ani jak to funguje v praxi co se týče tabletů jsem v tom lajk. Jediné co umím je PC a Adobe programy xD. Děkuji za případnou pomoc
Grafický tablet - pomoc při výběru
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
-
- nováček
- Pohlaví:
Re: Grafický tablet - pomoc při výběru
Hoj,
já jsem vždy skončil u Wacom, zkoušel jsem i jiné značky tabletů bez displeje, ale nic se mu nevyrovná. Klidně vem na zkoušku ten nejlevnější, je dobré myslet na to, že je potřeba si na kreslení zvyknout. Ale já jsem stará škola u které každé logo začíná vždy na papíře :) Pokud bys chtěl s diplejem, tak tam už to bude jiná cenová hladina.
já jsem vždy skončil u Wacom, zkoušel jsem i jiné značky tabletů bez displeje, ale nic se mu nevyrovná. Klidně vem na zkoušku ten nejlevnější, je dobré myslet na to, že je potřeba si na kreslení zvyknout. Ale já jsem stará škola u které každé logo začíná vždy na papíře :) Pokud bys chtěl s diplejem, tak tam už to bude jiná cenová hladina.
Tvorba loga, webových stránek, nebo design tiskovin jsou pro mě nejen denním chlebem, ale i vášní
https://cisadesign.cz
https://cisadesign.cz
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
PC na grafický dizajn, cena do 50 000 Kč (2000 eur)
od cobr4in » 12 črc 2024 18:30 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 9
- 1826
-
od cobr4in
15 črc 2024 20:33
-
-
- 4
- 3370
-
od Jeryk
20 říj 2023 06:40