Zdravíčko,
již delší dobu si pohrávám s myšlenkou, že bych upgradoval PC (upřímně dnešní ceny a zakoupení úplně nového PC mě odrazují), ale fakt nevím jestli to má vůbec smysl. Mohu poprosit o zhodnocení a případnou radu co by se dalo případně...
Poslední příspěvek
Souhlasit je hezký, to souhlasím i já, ale záleží na rozpočtu. Pokud ho autor navýší, tak není co řešit. K upgradu připočítat i aspoň 1TB disk a maličkost jako je větrání skříně. Něco mi našeptává že se uspokojí se zapnutým xmp.
Dobrý den, ahoj,
Přemýšlím o upgradu aktuální sestavy:
Mag torpédo 460
RX5700 xt
I5 10500
Rámky nějaké 2x8 a 2x16 3200mhz DDR4
Zdroj mam 750w
Chtěl bych asi vyměnit desku a procák, protože do tohoto socketu nemohu najít nikde bazarový lepsi...
Poslední příspěvek
Za mě nemá smysl to zachovávat už.. Prodal bych to jako celek cpu+chladič+deska+ramky.
Dobrý den, chci si upgradovat stolní PC. Chci lepší performance. Vysvětlení-V některých hrách mám 100 fps (Battlefield 1, R6S), v některých mám pouhých 30(Isonzo, Arma 3). Potřebuji upgradovat abych měl stejně fps ve všech hrách které chci hrát (ne...
Poslední příspěvek
Bohužel je to na výměnu celého PC. Za 22K máš celkem slušný PC na dnešní dobu :)
Zdravím, momentálně přemýšlím nad upgradem PC. Do budoucna bych chtěl kupovat úplně nový, ale říkám si, že by se třeba dal za rozumně peníze udělat upgrade aktuálního. Případně třeba koupit nějaké komponenty, které by se daly do budoucna použít při...
Poslední příspěvek
V budoucnu můžeš koupit místo upgradu na AM5 - CPU jako Ryzen 7 5700/5800X3D.
Na ebayi se pohybuje kolem 5.5k. V herním výkonu je na tom cca podobně jako 9600X.
Jednou jsem tady psal ohledně upgrade PC ve které bylo navrhnuto ryzen 5800x3d.
který jsem nesehnal za rozumnou cenu.
Viděl jsem že ted je nový:
mělo by cenu do toho jít?
Chci hlavně upgrade skrz že mi do ted nejde nahrát nový BIOS...
Poslední příspěvek
Proc se ptas na duvod, kdyz ti to tam duvod primo pise? Doslo ke zmene hardware.
Licence je vazana na puvodni hardware, ktery jsi vymenil (deska + procesor)