Ahoj,
mám aktuálně starou PC skříň a určitě budu kupovat novou, která bude vzhledově hezčí.
Avšak si na to úplně netroufám a proto hledám někoho, kdo by mi s tímto předěláním pomohl.
Jsem z Moravskoslezského kraje, takže pokud se tu najde někdo, kdo je odsud, rád přijedu, pokecám a zaplatím.
Hledám někoho, kdo mi dá vše do nové PC skříně Vyřešeno
-
- Level 4.5
- Pohlaví:
-
- nováček
- Pohlaví:
Re: Hledám někoho, kdo mi dá vše do nové PC skříně
Ahoj.
Klidně ti ty komponenty do nové skříně dám.
Jsem z Ostravy.
Klidně ti ty komponenty do nové skříně dám.
Jsem z Ostravy.
-
- Guru Level 15
- Pohlaví:
Jen upozorneni - vymontovani ze skrine muze snadno znicit zakladni desku, tak aby bylo
dopredu jasne, kdo nese odpovednost za to kdyz pocitac po slozeni nepujde zapnout.
Montovat cizi pocitac je velice nevdecna prace a muze se seredne zvrtnout.
dopredu jasne, kdo nese odpovednost za to kdyz pocitac po slozeni nepujde zapnout.
Montovat cizi pocitac je velice nevdecna prace a muze se seredne zvrtnout.
-
- Level 4.5
- Pohlaví:
Ostravu mam kousek. Napiš mi prosím do SZ cenu a domluvíme se co dále.
Petře, jsem si toho vědom, ale je opravdu potřeba to dát do jiné skříně.
Petře, jsem si toho vědom, ale je opravdu potřeba to dát do jiné skříně.
-
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
Petrovi nešlo o to, jestli je nebo není třeba dát počítač do nové skříně, upozorňuje na to,
aby bylo dopredu jasne, kdo nese odpovednost za to kdyz pocitac po slozeni nepujde zapnout.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
-
- Level 4.5
- Pohlaví:
Předpokládám, že když zaplatím za nějakou službu, bude provedena správně.
-
- Level 5
- Pohlaví:
Předpokládat můžeš, ale pokud teoreticky dojde při manipulaci k poškození a počítač nepojede, bereš riziko na svoje triko?
-
- Level 4.5
- Pohlaví:
Ne. Platím za službu, kterou chci mít správně udělanou.
-
- Level 4.5
- Pohlaví:
Tak proč to neodneseš do regulerního PC servisu? Jako, hledat si takhle přes forum nějakýho chudáka, který ti to za dvě stovky přeskládá a ještě si veme na triko riziko, že vše bude fungovat, je trochu vyčůranost...
-
- Guru Level 15
- Pohlaví:
Ty to zda se uplne nechapes, to neni o chybe, ale o vlastnostech materialu. Bez ohledu na to, jak peclive nebo
opatrne postupujes, muze dojit k poskozeni desky jen tim, ze uvolnis srouby kterymi je prisroubovana do skrine
nebo ktere drzi na procesoru chladic. Ciste pouze zmenou pnuti a tlaku mohou popraskat pajene spoje. U nove desky
je riziko minimalni, u starsi velke.
Proto se ptam, jak budes postupovat, az se PC slozi a nepujde zapnout. Upozornuju, ze ten kdo PC skladal neudelal nic
spatne, zkratka a jednoduse by se to stalo aniz by na to mel on nebo ty jakykoliv vliv. Bude to udelane spravne, jen to
nebude fungovat.
Pokud chces zaruku ze nedojde k poskozeni, musis vyuzit sluzby komercniho servisu, ktery ma pojisteni. Soukromnik ti nebude
kupovat novou zakladni desku, pokud dojde behem montaze k poskozeni (opakuji, k poskozeni muze dojit samotnou demontazi).
Ja osobne beru jakoukoliv elektroniku od lidi pouze na zaklade potvrzeni, ze jim nebude vadit, kdyz vyzadovany zasah neprezije.
Proto upozornuji ze "slozil bys mi pocitac" se snadno muze zmenit v "tys mi rozbil pocitac!"
"Ne. Platím za službu, kterou chci mít správně udělanou."
Ty ji budes mit spravne udelanou, jen pocitac uz nepujde zapnout. To je to same, jako servis ve forme vymeny
nejakeho komponentu - tu praci musis zaplatit, i kdyz dopredu nevis, jestli vymena toho komponentu vyresi problem.
To je druh prace, na kterou ti nikdo na svete neda zaruku ze vse vzdy povede.
opatrne postupujes, muze dojit k poskozeni desky jen tim, ze uvolnis srouby kterymi je prisroubovana do skrine
nebo ktere drzi na procesoru chladic. Ciste pouze zmenou pnuti a tlaku mohou popraskat pajene spoje. U nove desky
je riziko minimalni, u starsi velke.
Proto se ptam, jak budes postupovat, az se PC slozi a nepujde zapnout. Upozornuju, ze ten kdo PC skladal neudelal nic
spatne, zkratka a jednoduse by se to stalo aniz by na to mel on nebo ty jakykoliv vliv. Bude to udelane spravne, jen to
nebude fungovat.
Pokud chces zaruku ze nedojde k poskozeni, musis vyuzit sluzby komercniho servisu, ktery ma pojisteni. Soukromnik ti nebude
kupovat novou zakladni desku, pokud dojde behem montaze k poskozeni (opakuji, k poskozeni muze dojit samotnou demontazi).
Ja osobne beru jakoukoliv elektroniku od lidi pouze na zaklade potvrzeni, ze jim nebude vadit, kdyz vyzadovany zasah neprezije.
Proto upozornuji ze "slozil bys mi pocitac" se snadno muze zmenit v "tys mi rozbil pocitac!"
"Ne. Platím za službu, kterou chci mít správně udělanou."
Ty ji budes mit spravne udelanou, jen pocitac uz nepujde zapnout. To je to same, jako servis ve forme vymeny
nejakeho komponentu - tu praci musis zaplatit, i kdyz dopredu nevis, jestli vymena toho komponentu vyresi problem.
To je druh prace, na kterou ti nikdo na svete neda zaruku ze vse vzdy povede.
Naposledy upravil(a) petr22 dne 12 pro 2024 22:01, celkem upraveno 1 x.
-
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
Podívej se ještě sem, abys věděl, komu chceš přestavbu počítače svěřit.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
-
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
Možno si to ešte rozmyslí,naberie odvahu a preloží si to sám.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Hledám někoho na opravu historické barevné laserové tiskárny
od Radovan-kocour » 12 pro 2024 13:32 » v Vše ostatní (hw) - 0
- 1121
-
od Radovan-kocour