160 mm max. výška chladiče, 420 mm max. délka grafické karty
takže by měl
Zas někde mi psali že na ten procesor bude třeba dělat undervolting , tak nevím jestli není lepší slabší procesor než se pouštět do takovýhle akcí.
Úprava pc pro Kingdome Come Deliverance 2
-
- nováček
- Pohlaví:
-
- nováček
- Pohlaví:
Re: Úprava pc pro Kingdome Come Deliverance 2
Takhle by to šlo, ale přesáhne to rozpočet https://www.alza.cz/nakupni-seznamy.htm ... E6A697E603
Za mně je blbost dávat 5700x3D ke slabé kartě jako je RX 7600. Na slabou kartu ti bohatě stačí R5 5600, který na bazaru koupíš kolem 2 tis. K tomu bych dala grafiku RTX 4060 a paměti bych nechala ty co máš. Maximálně bych dokoupila chladič na CPU, jestli nemáš lepší než boxový. Zdroj taky může zůstat, takže jsi v tom do 12 tis. a zahraješ si stejně dobře jako s novou sestavou výše, protože tě bude omezovat tvůj monitor. Nemá smysl kupovat silné komponenty bez výměny monitoru. A to nemluvím o pořádné skříni s kvalitním chlazením.
Za mně je blbost dávat 5700x3D ke slabé kartě jako je RX 7600. Na slabou kartu ti bohatě stačí R5 5600, který na bazaru koupíš kolem 2 tis. K tomu bych dala grafiku RTX 4060 a paměti bych nechala ty co máš. Maximálně bych dokoupila chladič na CPU, jestli nemáš lepší než boxový. Zdroj taky může zůstat, takže jsi v tom do 12 tis. a zahraješ si stejně dobře jako s novou sestavou výše, protože tě bude omezovat tvůj monitor. Nemá smysl kupovat silné komponenty bez výměny monitoru. A to nemluvím o pořádné skříni s kvalitním chlazením.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 3576
-
od junis
02 srp 2024 18:02
-