Ahoj plánuju upgrade a chci se zeptat, jak s grafickou kartou. Mám Fractal Design Meshify 2 Compact Black Solid a plánuju nákup RTX 5080. Líbila by se mi verze MSI GeForce RTX™ 5080 16G GAMING TRIO OC. Ta udává délku 338 mm. Má skříň uvadí jako maximální délku GPU 341 mm. Chci se zeptat, jestli je reálné tam tuto kartu mít, protože ta rezerva je fakt minimální. POkud ne jakou alternativu zvolit. Vím, že Ventus by se pohodlně vešel, ale taky že nemá dobrou pověst. Případně jestli sáhnout po kartě od jiného výrobce.
Díky
L.
Vejde se grafická karta
-
- Level 2
- Pohlaví:
Re: Vejde se grafická karta
Kde jsou k mání? Bych si ji taky koupil.
-
- Guru Level 15
- Pohlaví:
Tazatel netvrdi ze je k mani, ale ze se mu libi. Ja osobne mam Gaming Trio edice ve vsech pocitacich.
Nicmene v mych skrinich je pred kartou jeste minimalne 10-15 cm mista. Je treba pocitat s tim, ze tak
velka karta v podstate rozdeli prostor skrine na dve poloviny, u kterych je nutno vyresit samostatne chlazeni.
Ciste teoreticky by se karta mela vejit, ale pouze 3 mm znamenaji, ze tam nebude zadna mezera.
Jestli je to realne si muzes jednoduse zmerit ve sve skrini.
Urcite bych Gaming Trio karty nenahrazocval nejakou levnejsi verzi, natoz Ventuskou.
Nicmene v mych skrinich je pred kartou jeste minimalne 10-15 cm mista. Je treba pocitat s tim, ze tak
velka karta v podstate rozdeli prostor skrine na dve poloviny, u kterych je nutno vyresit samostatne chlazeni.
Ciste teoreticky by se karta mela vejit, ale pouze 3 mm znamenaji, ze tam nebude zadna mezera.
Jestli je to realne si muzes jednoduse zmerit ve sve skrini.
Urcite bych Gaming Trio karty nenahrazocval nejakou levnejsi verzi, natoz Ventuskou.
-
- nováček
- Pohlaví:
Díky za odpověď. Takže pokud bude možnost koupit, tak to zkusím. Jak ohledně kabeláže? Dočetl jsem se, že ta malá rezerva může být problém. Jsou na to nějaké prodlužky, nebo řešení? A s tim chlazením, je třeba dobrý mít např o ventilátor navíc? Díky moc. Jsem v tomhle laik, PC mi předtím sestavoval kamarád, ale chtěl bych si to teď zkusit sám aspoň při upgradu.
-
- Guru Level 15
- Pohlaví:
Pokud si predstavis rovnou desku v miste graficke karty, uplne od predu az dozadu.
Je na predni strane skrine, pod urovni te desky, jeden ventilator?
Je na predni strane skrine, pod urovni te desky, jeden ventilator?
-
- nováček
- Pohlaví:
Jojo je.
Dodatečně přidáno po 7 minutách 33 vteřinách:
Pokud by to dávalo smysl, tak bych uvažoval i o nové skříni. Lepší než riskovat přehřívání.
Dodatečně přidáno po 7 minutách 33 vteřinách:
Pokud by to dávalo smysl, tak bych uvažoval i o nové skříni. Lepší než riskovat přehřívání.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 2589
-
od Alferi
12 dub 2024 13:39
-