Fungovat to bude dobře, jen pár tipů:
Disk bych při tom rozpočtu vzal nějaký s DRAM, třeba Kingston Fury Renegade (o pár stovek dražší).
Kilowattový zdroj nemá význam, za ty peníze už je lepší vzít nějaký 750W/850W Platinum, pořád tam bude pohodlná skoro 300W rezerva.
Vodní chladič je tady spíš na efekt než užitečné využití - 9800X3D se nijak extrémně nehřeje, mnohem lepší službu (především co do spolehlivosti) udělá i Endorfy Fortis, případně dražší Deepcool Assasin IV, BeQuiet Dark Rock Pro nebo Noctua NH-D15. (Arctic Freezer AiO jsem měl, ale s Noctua jsem spokojenější.)
Ta cena grafiky je hodně napálená, tam už bych přemýšlel o 5070Ti - výhodnější 9070XT s vynikajícím chladičem je Sapphire Pulse nebo Pure.
Souhlasím se vším s Alferim, ale za mě bych vzal v potaz variantu grafiky SAPPHIRE NITRO+ :)
Je prakticky ve všem lepší, má krásný design a schovaný kabel -> což je právě jediná potíž
Lidé jsou rozdělení na dva tábory a řeší, že by schovaný kabel mohl mít problémy, kvůli teplotám.
Ahoj všem, známá mi poslala že by chtěla pro syna herní pc a prý už objednala toto a teď se mě ptá jestli neudělala chybu. Že to ještě zaplacené nemá a pokud by to byl fail, ty by jim to tam nechala.
Já v se této HW oblasti zas tolik nepohybuju a...
Poslední příspěvek
S OS není problém, instalací dělám ročně desítky. Včetně těch kde je potřeba BYPASS na HW nebo ten debilní MS účet.
Díky
Ahoj,
potřeboval bych poradit s výběrem QHD monitoru. Předpokládám 27 . Sestava PC v odkazu Aktuálně mám 27 full HD monitor 60 Hz, ale kupoval jsem nové PC, tak by si to zasloužilo lepší monitor. Hraju převážně single player RPG (BG 3, Cyberpunk,...
Poslední příspěvek
Popis HW hned v prvním příspěvku (takže UWQHD naprosto v pohodě).
Dobře vybraný monitor může přestát i 2-3 výměny kompu...
prosím o pomoc se sestavěním nového PC primárně určeného k hraní her. Všechny komponenty budou nové, včetně skříně. Na vzhledu skříně moc nezáleží, hlavně, aby byla funkční. OS mám, myš a klávesnici také, monitor budu kupovat full HD,...