---------------------
Momentálně mám Ryzen 5900x , 64GB paměti DDR4 , GPU 4070 super , a monitor na kterém pracuji a hraji ve 2K. Při práci v adobe už cítím jak má sestava začíná zaostávat a tak hledám možné řešení. Chtěl bych tedy koupit poměr CENA/VÝKON nové CPU + DDR5 paměti a základní desku. Jako chladič u používané sestavy mám vodní chlazení AIO Artic 360 ale hádám že díly k osazení na nové procesory v balení asi nemám a ani nevím zda balení vůbec ještě mám.
Přemýšlel jsem nad zajímavou cenou
Intel Core Ultra 7 265K + G.SKILL 64GB KIT DDR5 6000MT/s CL30 Ripjaws M5 RGB White + MSI Z890 GAMING PLUS WIFI
nicméně recenze mne trochu šokovali. Co se týče ceny , tak v této době zrovna u této varianty jsou celkem nižší a v košíku mi to vychází něco kolem 16,000 Kč
Koukal jsem se i na procesory AMD, jenže těch procesorů je tolik, že prostě v tom se už ztrácím. Děkuji za váš drahocený čas
-----------------------
Závěr:
Má budoucí sestava kterou budu několik budoucích měsíců vylepšovat o nové disky atd má sloužit na práce v programech ADOBE Ilustrator, Photoshop, Dreamweaver, práce s AI a hraní her v 1440p na monitoru MSI Optix MAG274QRF-QD