Dobry den,
uz asi pul roku mi pada wi-fi routerTP-LINK TL-WR841ND, mam win10. Servisni technik mi neporadi, vzdy vezme novy kus routeru a pak to alespon chvili funguje. Na ostatnich ntb nepada(vista) a na androidu take jede bez problemu. Wi-fi znovu nacte po vytazeni ze zasuvky.
Na ostatnich wifi jsem pripojena normalne a bez vypadku.
Nevite nekdo co s tim?
Dekuji za rady
Časté výpadky wi-fi
- x-rated
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Časté výpadky wi-fi
fw v routeru je aktuální?
ovladač síťovky je aktuální?
ovladač síťovky je aktuální?
9900K / G.Skill 32GB@4 GHz / MXI Formula / RTX 2080 Ti / Sabrent 4 TB NVMe / X-Fi THD / HD660S / G403 / G815 / UP2715K 5K IPS / HX1000i / Define R6 / EKWB full
Vse ok..
-
- Pohlaví:
Je třeba zjistit, zda se problém týká tvého routeru, nebo tvého počítače. Jak se chová počítač na jiné WiFi?
Na jiné wi-fi jede naprosto normálně, žádné výpadky. Vyzkoušeno na více wi-fi.
-
- Pohlaví:
Pak to nedává smysl.
Router je zjevně v pořádku, když ostatní zařízení nemají problém a PC je zjevně v pořádku, když na jiné síti nemá problém.
V podpisu mám návod na diagnostiku WiFi. Projdi si ho a až dojde k výpadku, pošli mi výpis příkazu ping (na bránu i na seznam.cz) a výpis ipconfig /all.
Router je zjevně v pořádku, když ostatní zařízení nemají problém a PC je zjevně v pořádku, když na jiné síti nemá problém.
V podpisu mám návod na diagnostiku WiFi. Projdi si ho a až dojde k výpadku, pošli mi výpis příkazu ping (na bránu i na seznam.cz) a výpis ipconfig /all.
Takže wi-fi opět spadla. Dnes si stěžovali i její ostatní uživatelé.
-
- Pohlaví:
Tak až spadne příště, tak to zkus znovu.
ping v prvním případě ještě rozeznal, že jsi zadala IP adresu špatně. Ovšem IP adresa v druhém případě (192.18.1.1) má formát správný, nicméně ve tvé síti neexistuje a proto si na ni nelze pingnout. Správná IP adresa ve tvém případě je 192.168.1.1.
ping v prvním případě ještě rozeznal, že jsi zadala IP adresu špatně. Ovšem IP adresa v druhém případě (192.18.1.1) má formát správný, nicméně ve tvé síti neexistuje a proto si na ni nelze pingnout. Správná IP adresa ve tvém případě je 192.168.1.1.
Tak dnes to snad už bude ok:)
IP se vubec nezobrazila nebo sem slepa.
IP se vubec nezobrazila nebo sem slepa.
-
- Pohlaví:
Není, protože to píše, že je odpojen. navíc je tam virtuální adaptér mikrosoft, ten jsem na minulém obrázku neviděl. Tento adaptér se instaluje, pokud např. vyrábíš z notebooku hotspot a nejčastěji bývá zdrojem problému on. Takže jej odeber. Pokud používáš jiný firewall, než je ten ve windows, zkus jej vypnout.
Zdravím a je to tu zase:)
virutální adaptér by měl být odinstalovaný...
virutální adaptér by měl být odinstalovaný...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 4842
-
od vasekpetr1
Zobrazit poslední příspěvek
03 úno 2025 10:39