Internet
Internet
Zdravím, chci se zeptat, doteď jsem v pohodě hrál přes net hry jako cs go, ets2 apod, teď mě to poslední týden vyhazuje neustále za vysoký ping.. Myslíte že je to netem nebo že něco v pc? Přihodím screen naměřené rychlosti, jestli se to dá z toho nějak vyčíst, ja tomuhle nerozumím.. Jinak způsob internetového připojení je bezdrátové, vím že s tímhle právě bývá problém, ale doteď to fakt šlapalo, předem díky za odpovědi.

- midder
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Internet
No bude to asi tím, že je to bezdrátové. Jakou máš stabilitu teď když venku je hnusně a chceš hrát hry? Stabilitu ti řekne třeba Rychlost.cz
Vítej na fóru PC-HELP.
Připoj se na server hostovaný v České Republice. Pokud pořád budeš mít vysoký ping a ostatní hráči ne, tak máš jistotu, že je problém u tebe.
Chyba nemusí být na straně poskytovatele. Můžeš mít v PC malware, máš zarušenou WiFi doma (pokud nehraješ připojený přes kabel, což bys rozhodně měl), může být zasekaný router.
midder: Taky předpokládám chybu na straně poskytovatele, ale počasí nebývá příčinou problémů, pokud poskytovatel není amatér.
Připoj se na server hostovaný v České Republice. Pokud pořád budeš mít vysoký ping a ostatní hráči ne, tak máš jistotu, že je problém u tebe.
Chyba nemusí být na straně poskytovatele. Můžeš mít v PC malware, máš zarušenou WiFi doma (pokud nehraješ připojený přes kabel, což bys rozhodně měl), může být zasekaný router.
midder: Taky předpokládám chybu na straně poskytovatele, ale počasí nebývá příčinou problémů, pokud poskytovatel není amatér.
PC: AMD Vishera FX-6300|GA-970A-DS3|8 GB RAM|ASUS STRIX GTX 950 2G|Transcend SSD370S 256 GB & ST Bar. 7200.14 1TB|Seasonic SS-500ET-T3|W10 Pro 64b÷
Taky jsem si myslel jestli to nebude tím jak je silný vítr a furt hnusné počasí, když to předtím šlo dobře.. tady je ten screen

Dodatečně přidáno po 7 minutách 8 vteřinách:
No hraju přes router, máme doma totiž dva pc, i když se tamten moc nevyužívá, wifi využíváme na telefony, ale s tím tež nikdy problem nebyl.. Ono to na serveru jede chvíli v klidu a pak to začne, zase se to sklidní a pořád dokola, v cs go se třeba při behu seknu a sem zpět na místě kde jsem byl, jinak ping mi to ukazuje normal. A v ETS2 mě to vyhodí za ping 3000ms
Dodatečně přidáno po 7 minutách 55 vteřinách:
Nebo tím jak je na ten vysílač napojeno víc lidí, tím by to být nemohlo? Stačí když stahují apod..

Dodatečně přidáno po 7 minutách 8 vteřinách:
No hraju přes router, máme doma totiž dva pc, i když se tamten moc nevyužívá, wifi využíváme na telefony, ale s tím tež nikdy problem nebyl.. Ono to na serveru jede chvíli v klidu a pak to začne, zase se to sklidní a pořád dokola, v cs go se třeba při behu seknu a sem zpět na místě kde jsem byl, jinak ping mi to ukazuje normal. A v ETS2 mě to vyhodí za ping 3000ms
Dodatečně přidáno po 7 minutách 55 vteřinách:
Nebo tím jak je na ten vysílač napojeno víc lidí, tím by to být nemohlo? Stačí když stahují apod..
- midder
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tak stabilitu co řekne Rychlost stejně nevíme, no jestli máš doma router a wifi bereš z něj, tak to větrem asi nebude, pokud nebydlíš někde na poli. Zkoušel si například vypnout stahování na všech mobilech, druhém pc a pak restartovat router?
Nemáš v počítači náhodou nainstalovaný Advanced System Care? Ten by totiž za to klidně i mohl. :)
Nemáš v počítači náhodou nainstalovaný Advanced System Care? Ten by totiž za to klidně i mohl. :)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
1000 Mb/s internet + stolní PC s Wi-Fi Příloha(y)
od WolfGunCZ » 09 srp 2024 18:54 » v Vše ostatní (inet) - 6
- 4662
-
od meda2016
Zobrazit poslední příspěvek
14 srp 2024 12:30
-
-
- 2
- 2978
-
od Alferi