Měl jsem problém s inicializací 3.5g HSDPA Wireless modemu. To už jsem vyřešil. Setup funguje normálně, ale načtený modem nelze připojit k internetu. Je to možná způsobeno tím, že modem, který jsem dostal zdarma při zakoupení notebooku, byl od O2 s internetem na 3 měsíce. Modem je asi brandovaný výhradně na SIM od O2, a já jsem teď použil datovou SIM od T-mobile. Lze to nějak vyřešit?
Typ modemu? OS? Jaky setup? Nejaka chybova hlaska?
Pokud jsi to koupil v CR, tak modem blokovany na operatora nebude, ale ovladaci software muze mit nastaveni jen pro konkretniho operatora a je potreba bud rucne nastavit spravne hodnoty nebo pouzit jiny software.
HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP USB-C G5 Essential + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
Posledních několik dnů řeším problém s připojením.
Komunikační programy jako Telegram, WhatsApp nebo Discord fungují, ale Chrome, Edge a TradingView mají problém a nenacitaji se nebo děsně pomalu.
ahoj,
o2 nabizi 5g internet na doma - poskytnou ti simku a modem to chapu
potom k mobilnímu tarifu kde mám neomezené data je možnost tzn. O2 connect
kdy ti k tomu tarifu pošlou druhou simku , kterou si šupneš jak oni pišou do...
Poslední příspěvek
S tím máš pravdu, ještě jsem zapomněl. Při aktivaci o2 connect automaticky převádí na nový tarif a nikdo Vám to neřekne. Měl jsem Neo + stříbrný a hned dali Neo stříbrný za víc peněz (ale prý převedou všechny časem). To samé když se aktivuje Oneplay.
mám dotaz. Budeme pouštět dceru (2.třída) samotnou do školy a chceme mít přehled kde zrovna je atd...Máme vytipované Samsung watch 4, LTE (dostane do nich esimku), dají se hodinky nějak sledovat z našich telefonů ..? Co jsem koukal na...
Poslední příspěvek
Testoval jsem Galaxy Watch 5 Pro LTE a jejich sledování/trasování funguje až překvapivě dobře tak předpokládám, že Watch 4 bude to samé. Zkoušel jsem je i v husté zástavbě plné tramvajových trolejí a ani tam nebyl problém, jen se místy o trochu...
chtěl bych se zeptat, zdali někdo nemáte zkušenosti a za předpokladu že ano, tak jaké, s poskytovatele internetu Pe3ny. V mé lokalitě vychází ze všech možností nejlépe, ale doposud jsem o tomto poskytovateli neslyšel, tak by mě...
Poslední příspěvek
Ahoj, nemám osobní zkušenost, ale internet našel hodně odpovědí: