Jistě že, to máš pravdu, musíš mě vest za ručičku, jak malé ditě u technické věci, které rozumíš lépe než já a věnuješ tomu svůj volný čas, to klobouk dolu a děkuji za to a určitě více lidí :) Taky bych tě u operace mohl vzbudit a vynadat ti proč mi aspoň nedržíš odsávačku sekretů z tělních dutin, když už jen ležíš a nehýbeš se :)
Ale děkuji za pomoc :) Snad se najde někdo ochotný, kdo tento problém vyřeší i místo tebe :)
Wifi na notebooku se vypíná, ale jinde jde. Vyřešeno
-
- Pohlaví:
Re: Wifi na notebooku se vypíná, ale jinde jde.
Ty to neděláš ve svém volném čase - to je ten rozdíl.
A navíc lžeš. Neznám nikoho, z operujících, který by řešil, pro ně blbých, 1300 navíc, aby měl kvalitní věc.
Router ti doporučil provider. Pokud tedy nesouhlasíš s mnou navrženými doporučeními, proč to nezadáš providerovi?
Ještě můžeš zkusit přeinstalaci windows, tam to vidím tak 50:50, že by to mohlo pomoci.
A navíc lžeš. Neznám nikoho, z operujících, který by řešil, pro ně blbých, 1300 navíc, aby měl kvalitní věc.
Router ti doporučil provider. Pokud tedy nesouhlasíš s mnou navrženými doporučeními, proč to nezadáš providerovi?
Ještě můžeš zkusit přeinstalaci windows, tam to vidím tak 50:50, že by to mohlo pomoci.
Opět máš pravdu.
Dělám spoustu jiných věci ve svém volném čase, co více pomáhá lidem, než se věnovat lidem na internetu se sarkastickým přístupem, to se radši bez tvé rady obejdu, protože to není problém, který by nešel vyřešit a nezvládl někdo jiný, jako například to držení odsávačky - to bych uvedl jako podstatný rozdíl :)
Samozřejmě i takových lidí si cením co ušetří člověku peníze i podstatně dost času, že se mu věnují, ale jen těch, co mají trochu vychovaní a úctu k lidem.
Jistě že, mám čas jezdit po obchodech schánět nejlepší router to na trhu, vždyť přece na to mám
Můžu ti říct, že chodím nakupovat nabíječky na telefon a elektroniku do Kiku :)
Dělám spoustu jiných věci ve svém volném čase, co více pomáhá lidem, než se věnovat lidem na internetu se sarkastickým přístupem, to se radši bez tvé rady obejdu, protože to není problém, který by nešel vyřešit a nezvládl někdo jiný, jako například to držení odsávačky - to bych uvedl jako podstatný rozdíl :)
Samozřejmě i takových lidí si cením co ušetří člověku peníze i podstatně dost času, že se mu věnují, ale jen těch, co mají trochu vychovaní a úctu k lidem.
Jistě že, mám čas jezdit po obchodech schánět nejlepší router to na trhu, vždyť přece na to mám
Můžu ti říct, že chodím nakupovat nabíječky na telefon a elektroniku do Kiku :)
-
- Pohlaví:
Rady jsi dostal. Router jde objednat přes net. Chceš-li speciální služby, zaplať si je. Dále je ta diskuze zcela zbytečná.
Souhlasím, děkuji za rady :)
Koľko si za router zaplatil ?Škoda .že si neprišiel skôr , keď si ho nemal s tým , či sa ho oplatí zobrať.Z lacnejších používam tento a rozdiel v cene nie je veľký.
https://www.alza.cz/tp-link-tl-wr940n-d185179.htm
https://www.alza.cz/tp-link-archer-c2-ac900-dual-band-v3-d5250852.htm
https://www.alza.cz/tp-link-tl-wr940n-d185179.htm
https://www.alza.cz/tp-link-archer-c2-ac900-dual-band-v3-d5250852.htm
Jo jak je ten první, nějak kolem těch 700,-kč.
Jak řikám, vůbec tomu nerozumím ani parametrům, byl u mě technik tohle měl u sebe ještě potom nějaký levnější, tak mi samozřejmě doporučil ten dražší, tak jsem ho hned vzal.
(Ano mohl mi to nainstalovat a i mi řekli, že mi pomůžou když si s tím nebudu moc vědět rady, ale jsem jen doma večer a nebo někdy vůbec, tak že instalaci jsem si udělal sám)
Jak řikám, vůbec tomu nerozumím ani parametrům, byl u mě technik tohle měl u sebe ještě potom nějaký levnější, tak mi samozřejmě doporučil ten dražší, tak jsem ho hned vzal.
(Ano mohl mi to nainstalovat a i mi řekli, že mi pomůžou když si s tím nebudu moc vědět rady, ale jsem jen doma večer a nebo někdy vůbec, tak že instalaci jsem si udělal sám)
Tak skús reset , ak si to ešte nespravil.Možno sa preberie.
-
- Pohlaví:
Ještě mě napadla jedna věc - nemáš v notebooku nějakého VPN klienta, přes kterého se připojuješ do práce?
Ten je osobní, tak že VPN klienta sice mám, ale ne na tomto, který nefunguje.
-
- Pohlaví:
Tak tím padá další teorie... Takže to, co jsem psal výše.
Dodatečně přidáno po 1 minutě 35 vteřinách:
Jaký používáš antivirový sw?
Dodatečně přidáno po 1 minutě 35 vteřinách:
Jaký používáš antivirový sw?
Zde nemám vůbec žádný.
Zatím ho nebylo potřeba a jen zpomaloval PC.
Zatím ho nebylo potřeba a jen zpomaloval PC.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 2785
-
od hroch123
Zobrazit poslední příspěvek
05 led 2024 20:17
-
-
HDD externí box ICY BOX IB-366StU3+B sám vypíná Příloha(y)
od beuma » 07 led 2024 13:56 » v Problémy s hardwarem - 3
- 1500
-
od beuma
Zobrazit poslední příspěvek
10 led 2024 19:27
-
-
- 0
- 1215
-
od ps