Ahoj mám problém teď jsem se přestěhoval k partě a máme tu připojení udělaný přes wifi router. Věc se má tak že po připojení se k síti nacvakání hesla atd se nepřipojím běhá mi jen "Načítání adresy IP" a nic tak jsem vypnul firewall a pak restartnu a jako mávnutím proutkem se vše samo připojí během chvilinky ale zhruba po jedné hodině surfování se síť odpojí a pomůže až restart. ovladače jsem instaloval už dvakrát nové.
Doufám že mi někdo poradí je to hrůza každou hodinu zapnout a vypnout:(
Děkuji všem za odpovědi.
Svévolné odpojení Vyřešeno
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Svévolné odpojení
vítej na fóru PC-HELP.CZ
co máš za firewall? neblokuje ti připojení přes wifi kartu?
co máš za firewall? neblokuje ti připojení přes wifi kartu?
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Používám sygate a nemělo by blokovat připojení přes wifi na jiný sítě se připojím sebemenších problémů
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Sygate už je dost dlouho nevyvíjený firewall. zkoušel jsi i jiný jestli tohle nedělá?
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
dobře skusím jiný jaký jsi doporučil:)
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Kerio,Zonealarm,Comodo.každému vyhovuje něco jiného.mě se třeba líbí ZoneAlarm
dobře zkusím toho zone a pak se ozvu s výsledkem zatím děkuji za radu:)
Tak jo tak díky moc odinstaloval jsem Sygate a nainstaloval zonealarm a už vím jak je možný že to šlo hned po restartu protože sem se připojil ještě než se načetl Sygate a pak už běžel a při obnovení spojení už to nešlo;)
Takže děkuji moc až budu mít další problém určitě se obrátím pro radu sem:)
Takže děkuji moc až budu mít další problém určitě se obrátím pro radu sem:)