Zapomenute heslo Vyřešeno
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Zapomenute heslo Vyřešeno
Pouzivam router WL-500gP v2 a k nemu pres wifi se pripojuji notebookem, zabezpecil jsem sit a kdyz se chci pripojit novym notebookem tak to chce po me heslo nebo klic, ktery jsem si neulozil. Da se to heslo nekde zjistit nebo co se da rozumného udelat. Tak predem diky za pomoc.
- CrasherKill
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Zapomenute heslo
Já jsem to na svém routeru řešil tak, že jsem přeinstaloval SW k routeru když jsem ho odinstaloval tak se heslo smazalo a při instalaci jsem zadával nový heslo, možná že by to mohlo jít i změnit v nastavení toho routeru chce to pohledat...
AMD Phenom II X4 945 3.0 GHz / CoolerMaster Hyper 212+ / Gigabyte 870A-UD3 / Kingston DDR3 4096 MB 1600MHz / Nvidia GeForce GTX 560 / 3X SAMSUNG F3 1TB + WD Green 1TB + SSD Samsung 840 EVO 120GB / SEASONIC 620W BRONZE / CoolerMaster Elite 330 / Windows 8 Pro
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Asi máš smůlu. Budeš muset resetovat router do továrního nastavení a nastavit vše znovu. Jinak asi nepochodíš.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Tak diky opravdu jsem to musel preinstalovat a funguje to.
- CrasherKill
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Není zač, teď dej toto téma jako vyřešené....
AMD Phenom II X4 945 3.0 GHz / CoolerMaster Hyper 212+ / Gigabyte 870A-UD3 / Kingston DDR3 4096 MB 1600MHz / Nvidia GeForce GTX 560 / 3X SAMSUNG F3 1TB + WD Green 1TB + SSD Samsung 840 EVO 120GB / SEASONIC 620W BRONZE / CoolerMaster Elite 330 / Windows 8 Pro
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
PS5 se odmítá připojit k 5GHz síti - hlásí špatné heslo
od Renee » 19 srp 2024 09:13 » v Vše ostatní (inet) - 14
- 3444
-
od Renee