Zdravím, měl bych dotaz. Jsem v 3+1 mám router na kterém mám kabelem PC a mimo to ještě NB kterým se připojuji bezdrátově. Pokaždé se s NB připojuji ze stejného místa ve stejné místnosti, doma obvykle jsem sám.S routerem se nehýbe, dveře pokaždé stejně pootevírané prostě pokaždé úplně stejné prostředí a notebook mi hlásí. Jednou že připojení je vynikajicí, občas Velmi dobré , občas že je nízký signál. Udělat opravu v WXP nepomůže, ono se to to zase změní za chvíli samo.
Čím to může být ? Já mám za to, že router není úplně v pořádku.Popřípadě NB. Jak mám začít než začnu něco reklamovat.... Abych nezapomněl , NB beru do práce občas a tam mě to ukazuje pořád vynikajicí signál.Router mám od O2 tuším zyxel ještě ten bílý model 2008
Kvalita domácího WIFI připojení
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Kvalita domácího WIFI připojení
Může nastat rušení - v nastavení routeru zkus změnit kanál na kterém vysílá
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Kvalita domácího WIFI připojení
Také jsem s tím jednou měl problém. Počítač se mi připojoval na síť souseda, která měla mnohem slabší signál a byla o hodně pomalejší, než moje. Koukal jsem na to jako "vejr", ale ta sousedovo nebyla nijak zabezpečená, tak si to patrně počítač ulehčil, také již není nejmladší
.

Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 19
- 3512
-
od Fargotroniac
Zobrazit poslední příspěvek
09 čer 2025 13:19
-
-
PC při připojení HDD nejde nabootovat Příloha(y)
od warcraftan » 23 dub 2025 20:45 » v Problémy s hardwarem - 24
- 4767
-
od šulda
Zobrazit poslední příspěvek
24 dub 2025 17:54
-
-
- 0
- 2994
-
od neytos