WiFi NEJEDE-dva dni mordování a nic-kdo pomůže? díky Vyřešeno
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: WiFi NEJEDE-dva dni mordování a nic-kdo pomůže? díky
Když to je v clientovi tak se do toho dostaneš přes jeho IP co dostal od jiného prvku, u tebe to bude ten modem. Podívej se co jsi dostal za IP a vyzkoušej o jedno nižší nebo vyšší a měl by ses tam dostat.
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
- jkmaxfli
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
už jsem tam,resetoval jsem router,tak co dál?Tamto nevyšlo.
► Zobrazit spoiler
- jkmaxfli
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Tak jsem to udělal dle tebe a dostal jsem se i do toho webového rozhraní zadáním nové IPv4 adresy (asi se změnila na tom routeru)
Zde je screen statusu momentálního

Co teď prosím?
Zde je screen statusu momentálního

Co teď prosím?
► Zobrazit spoiler
- jkmaxfli
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Tak jsem vyzkoušel přeinstalovat ovladače wifi karty v noťasu a vše funguje jak má,ale občas se stane,že rychlost připojení úplně spadne,tak vyzkouším vypnout a zapnout wifi modul na notebooku a opět to funguje,co s tím teda může být?
► Zobrazit spoiler
- jkmaxfli
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Tak jsem dohledal na webu,že to bude tím,že je okolo mě dost wifi sítí a že jedou na stejném kanálu a ptám se,pokud to je pravda,tak co s tím?
Zde je creen z inSSIDeru a co z toho mám vypozorovat?myslím,že snad změnit kanál?nevím.Pokud ale ano,tak kde?

...ještě se optám,lze mít v mém případě wifi funkční i pokud mám vypnuté pc?Protože pokud vypnu pc,nebo dám hibernaci,tak wifi není.(fakt wifi nerozumím,tak se ptám jako laik)
Zde je creen z inSSIDeru a co z toho mám vypozorovat?myslím,že snad změnit kanál?nevím.Pokud ale ano,tak kde?

...ještě se optám,lze mít v mém případě wifi funkční i pokud mám vypnuté pc?Protože pokud vypnu pc,nebo dám hibernaci,tak wifi není.(fakt wifi nerozumím,tak se ptám jako laik)
► Zobrazit spoiler
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Wifi ti pojede tak i tak. Důležité je že pojede modem a router. Modem přijmá net a router ho vysílá.
Ten kanál je fakt nahuštěný. Změníš ho myslím ve witeless -> basic -> channell a dej tam 1 místo auto
Ten kanál je fakt nahuštěný. Změníš ho myslím ve witeless -> basic -> channell a dej tam 1 místo auto
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
- jkmaxfli
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
wifina šlape super,normální rychlost jako na pc,bez výpadků,parádní signál,mám vypnuté pc a na notasu wifi šlape.
Jinak já tam mám nastaven kanál přímo 11-v tom webovém rozhraní,nemám to na auto,takže pokud tam dám tu jedničku,tak se změní co konkrétně?
A ještě se optám,mám wifi zabezpečené protokolem WPA2-PSK,stačí to?je tam jen heslo a SSID
Jinak já tam mám nastaven kanál přímo 11-v tom webovém rozhraní,nemám to na auto,takže pokud tam dám tu jedničku,tak se změní co konkrétně?
A ještě se optám,mám wifi zabezpečené protokolem WPA2-PSK,stačí to?je tam jen heslo a SSID
► Zobrazit spoiler
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Bohatě to stačí, abys to rozšifroval musel bys mít superPC a několik let čas.
Ten kanál ti to ještě zestabilní. O pár Hz se změní frekvence a nebudou to rušit ostatní sítě, které měli často kanál 11 podle obrázku
Ten kanál ti to ještě zestabilní. O pár Hz se změní frekvence a nebudou to rušit ostatní sítě, které měli často kanál 11 podle obrázku
- jkmaxfli
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Ok.Zkusím to,ten kanál 1.
Jak se to vlastně povedlo zprovoznit:
vše jsem udělal dle návodu k routeru,jen jsem vše nastavoval ve webovém rozhraní,ale poté když už jsem byl v koncích,tak jsem zkusil odstranit ovladač k wifi modulu v notebooku a nainstaloval nový,přímo na win7,protože ten první ovladač měl prapodivný původ a po instalaci nového ovladače vše šlape jak má.
Pro Žbekyho,tobě moc moc díky za strpení a pomoc a ještě zkusím změnit v tom web.rozhraní ten kanál,takže díky moc a zatím.
Jak se to vlastně povedlo zprovoznit:
vše jsem udělal dle návodu k routeru,jen jsem vše nastavoval ve webovém rozhraní,ale poté když už jsem byl v koncích,tak jsem zkusil odstranit ovladač k wifi modulu v notebooku a nainstaloval nový,přímo na win7,protože ten první ovladač měl prapodivný původ a po instalaci nového ovladače vše šlape jak má.
Pro Žbekyho,tobě moc moc díky za strpení a pomoc a ještě zkusím změnit v tom web.rozhraní ten kanál,takže díky moc a zatím.

► Zobrazit spoiler
- jkmaxfli
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Tak jsem zkusil ten kanál 1 a wifina vůbec nefungovala,nebyl jsem ani nalez jako že vysílám signál
Dal jsem zpět kanál 11 a funguje.

Dal jsem zpět kanál 11 a funguje.
► Zobrazit spoiler
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Hmmm zajímavé. Každopádně jestli to jede na té 11 tak bych se v tom už nevrtal 

- jkmaxfli
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Re: WiFi NEJEDE-dva dni mordování a nic-kdo pomůže? díky Vyřešeno
Taky si říkám,nechám to na 11.
Pokud se mi něco vy..s..e..r...e,tak se ozvu.
Díky a měj se.
Pokud se mi něco vy..s..e..r...e,tak se ozvu.
Díky a měj se.
► Zobrazit spoiler
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 5252
-
od peta501