Zasekává se internet-proč?

Routery, modemy, Wifi AP, switche, kabely, konektory…

Moderátoři: Mods_senior, Mods_junior, HW spec team

Hraba
Level 2
Level 2
Příspěvky: 213
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: Zasekává se internet-proč?

Příspěvekod Hraba » 14 říj 2017 06:30

zatím síť, mám jeden routr

Dodatečně přidáno po 15 minutách 2 vteřinách:
Typ připojení - mám krabičku na střeše a z ní vede kabel do té krabičky K - internet, pak router zajišťuje Wifi po bytě.
Přes adaptér je přes Wifi napojena i televize. Mám jedn router.

Dodatečně přidáno po 17 minutách 49 vteřinách:
Ta televize jde i bez Wifi. Jenom je vzadu adaptér v USB pro přenos třeba videa z PC. Internet se zasekává i při vypnuté televizi.

Dodatečně přidáno po 22 minutách 41 vteřinách:
Typ připojení - mám krabičku na střeše a z ní vede kabel do té krabičky K - internet, pak router zajišťuje Wifi po bytě.
Přes adaptér je přes Wifi napojena i televize. Mám jedn router.

Nelíbí se mi, že tam máš 192.168.0.0------------to mám kde ? Nějak to nikde nevidím.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.



Reklama
Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Elite Level 12
Elite Level 12
Příspěvky: 15946
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: Zasekává se internet-proč?

Příspěvekod ITCrowd » 14 říj 2017 11:03

To máš ve výpisu ipconfig:
Default Gateway . . . . . . . . . : 192.168.0.1
DHCP Server . . . . . . . . . . . : 192.168.0.1
A svůj router máš 192.168.1.1

K tvé spolupráci - chtěl jsem náčrtek - nikoli popis. Chceš-li svůj problém vyřešit, tak namaluješ a pojmenuješ všechny prvky, co tam máš. Žádná krabička "K".
Když zadáš do prohlížeče adresu 192.168.0.1, zobrazí se něco?
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router

Hraba
Level 2
Level 2
Příspěvky: 213
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: Zasekává se internet-proč?

Příspěvekod Hraba » 16 říj 2017 05:43

Samsung Allshare.jpg
Náčrtek neumím napsat a poslat jako přílohu. Ani nevím co bych měl na ten náčrtek napsat či namalovat. Mám pouze stolní počítač s routrem a na televizi vzadu adaptér, přes který je možnost si stahovat videa přes Wifi z počítače pomocí služby Samsung Allshare. Tuto funkci mám již delší dobu ( více jak rok ) vypnutou.
Tak jsem poslal alespoň něco, kde jsou různá čísla, kterým nerozumím. Ta krabičk K je krabička do které je ze střechy kabelem přiveden od poskytovatele internet.

Dodatečně přidáno po 10 minutách 7 vteřinách:
Router - Tp-Link.jpg
Já se neptal na 192.168.0.1 ale na 192.168.0.0
Nelíbí se mi, že tam máš 192.168.0.0------------to mám kde ? Nějak to nikde nevidím.
Těch 192.168.0.0 - co jsi psal minule, bude asi překlep.

192.168.0.1 - zobrazí se router - viz příloha

Dodatečně přidáno po 17 minutách 21 vteřinách:
Ve tvém případě je IP adresa brány 192.168.0.1 - jak píšeš ---------- a já myslel, že z toho je jasné, že můj router má adresu 192.168.0.1
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Elite Level 12
Elite Level 12
Příspěvky: 15946
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: Zasekává se internet-proč?

Příspěvekod ITCrowd » 16 říj 2017 07:27

K vysvětlení:
192.168.0.0 je síť, přesněji - 192.168.0.0/24.
Konečně jsme se někam dostali. Kdybys namaloval náčrtek - viz. příloha - co je na tom tak složité?...
Tvůj router je tplink + se tam objevuje nějaký netgear. Tvůj router tplink je na adrese 192.168.0.1, netgear na adrese 192.168.1.1
Vypadá to tak, jako bys měl dva routery za sebou - takže co to je za netgear? Přesný typ a výrobce.
Křišťálovou kouli fakt nemám, a věř mi, hodila by se :-)

Dodatečně přidáno po 4 minutách 2 vteřinách:
ITCrowd píše:Jak máš zapojenu síť? Náčrtek, ve kterém uvedeš veškerá zařízení.
Jaký typ připojení máš? (kabel, wifi, dsl).
Pokud máš v síti dva routery za sebou, případně vedle sebe, může to způsobovat problémy.
Proto ten náčrtek.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router

Hraba
Level 2
Level 2
Příspěvky: 213
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: Zasekává se internet-proč?

Příspěvekod Hraba » 16 říj 2017 22:19

Jak máš zapojenu síť? Náčrtek, ve kterém uvedeš veškerá zařízení. ----- jak koukám na tvůj obrázek tak já mám TV 192.168.0.101. Wan - číslo nevím. Pak mám z LAN PC - číslo nevím. Z LAN mám tp-link 192.168.0.1
Jinak nic zapojeného nemám.
Ten Netgear genie - verze 2.4.26 jsem si stáhnul z internetu - viz : http://netgear-genie.en.lo4d.com/ - takže si myslím, že nemůže mít žádné číslo jako klasický routr, který jsem si koupil a je připojen k PC.
Jaký typ připojení máš? (kabel, wifi, dsl) ---------- podle čeho to mám poznat ?
Moc by mě zajímalo, jak se přenese něco z papíru na PC - ten tvůj náčrtek.
Čísla která nevím - možná jsou uvedena v předchozích odpovědích, nevím.

Dodatečně přidáno po 6 hodinách 15 minutách 29 vteřinách:
Měl bych dotaz: chtěl jsem odpojit router, tak jsem z Wan kabel ( z modré zásuvky ) napojil přímo do PC a internet mi pak nešel vůbec. Proč mi pak internet vůbec nejde ? Známému jde internet jak s routerem, tak i bez routeru. Chtěl jsem totiž vyzkoušet odpojení routeru a sledovat časem, jak se bude chovat internet bez routeru, myslím to zasekávání internetu. Já ten router sám spíše nepotřebuji, to jen když dorazí návštěva a potřebují na mobilu Wifi. A v televizi pouštím videa velmi málo přes PC. Protože jsou již nyní flešky o velkých kapacitách, tak spíše používám na videa přes televizi nyní flešky. A taky si myslím, že čím méně zařízení připojené k PC, tím méně problémů v síti.

Při odpojení routeru :
´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´
A v poradcích při potíží mi to píše : Adaptér Síť Ethernet nemá platnou konfiguraci protokolu IP.
Přidávám výpis bez internetu , pak s internetem. Třeba ti to pomůže. Bez internetu je u IPv4 nějaká zase nová adresa 169.254.184.3(Preferred). Tak nevím, možná by měla být jiná, aby šel internet i bez připojeného routeru.

Microsoft Windows [Version 10.0.15063]
(c) 2017 Microsoft Corporation. Všechna práva vyhrazena.

C:UsersDoma>ipconfig/all

Windows IP Configuration

Host Name . . . . . . . . . . . . : Hraba
Primary Dns Suffix . . . . . . . :
Node Type . . . . . . . . . . . . : Hybrid
IP Routing Enabled. . . . . . . . : Yes
WINS Proxy Enabled. . . . . . . . : No

Ethernet adapter Síť Ethernet:

Connection-specific DNS Suffix . :
Description . . . . . . . . . . . : Realtek PCIe GBE Family Controller
Physical Address. . . . . . . . . : 74-D4-35-95-0B-00
DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : Yes
Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes
Link-local IPv6 Address . . . . . : fe80::8cff:bdf3:986d:b803%2(Preferred)
Autoconfiguration IPv4 Address. . : 169.254.184.3(Preferred)
Subnet Mask . . . . . . . . . . . : 255.255.0.0
Default Gateway . . . . . . . . . :
DHCPv6 IAID . . . . . . . . . . . : 259314741
DHCPv6 Client DUID. . . . . . . . : 00-01-00-01-1B-C9-EC-BC-74-D4-35-95-0B-00
DNS Servers . . . . . . . . . . . : fec0:0:0:ffff::1%1
fec0:0:0:ffff::2%1
fec0:0:0:ffff::3%1
NetBIOS over Tcpip. . . . . . . . : Enabled

Tunnel adapter Teredo Tunneling Pseudo-Interface:

Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected
Connection-specific DNS Suffix . :
Description . . . . . . . . . . . : Teredo Tunneling Pseudo-Interface
Physical Address. . . . . . . . . : 00-00-00-00-00-00-00-E0
DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : No
Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes

Síť – TP-LINK – s internetem
=============================

Microsoft Windows [Version 10.0.15063]
(c) 2017 Microsoft Corporation. Všechna práva vyhrazena.

C:UsersDoma> ipconfig/all

Windows IP Configuration

Host Name . . . . . . . . . . . . : Hraba
Primary Dns Suffix . . . . . . . :
Node Type . . . . . . . . . . . . : Hybrid
IP Routing Enabled. . . . . . . . : Yes
WINS Proxy Enabled. . . . . . . . : No

Ethernet adapter Síť Ethernet:

Connection-specific DNS Suffix . :
Description . . . . . . . . . . . : Realtek PCIe GBE Family Controller
Physical Address. . . . . . . . . : 74-D4-35-95-0B-00
DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : Yes
Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes
Link-local IPv6 Address . . . . . : fe80::8cff:bdf3:986d:b803%2(Preferred)
IPv4 Address. . . . . . . . . . . : 192.168.0.101(Preferred)
Subnet Mask . . . . . . . . . . . : 255.255.255.0
Lease Obtained. . . . . . . . . . : úterý 17. října 2017 3:58:21
Lease Expires . . . . . . . . . . : úterý 17. října 2017 5:58:21
Default Gateway . . . . . . . . . : 192.168.0.1
DHCP Server . . . . . . . . . . . : 192.168.0.1
DHCPv6 IAID . . . . . . . . . . . : 259314741
DHCPv6 Client DUID. . . . . . . . : 00-01-00-01-1B-C9-EC-BC-74-D4-35-95-0B-00
DNS Servers . . . . . . . . . . . : 172.18.1.2
212.158.128.2
NetBIOS over Tcpip. . . . . . . . : Enabled

Tunnel adapter Teredo Tunneling Pseudo-Interface:

Connection-specific DNS Suffix . :
Description . . . . . . . . . . . : Teredo Tunneling Pseudo-Interface
Physical Address. . . . . . . . . : 00-00-00-00-00-00-00-E0
DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : No
Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes
IPv6 Address. . . . . . . . . . . : 2001:0:9d38:6ab8:38a4:297c:aa30:f50a(Preferred)
Link-local IPv6 Address . . . . . : fe80::38a4:297c:aa30:f50a%12(Preferred)
Default Gateway . . . . . . . . . : ::
DHCPv6 IAID . . . . . . . . . . . : 352321536
DHCPv6 Client DUID. . . . . . . . : 00-01-00-01-1B-C9-EC-BC-74-D4-35-95-0B-00
NetBIOS over Tcpip. . . . . . . . : Disabled

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Elite Level 12
Elite Level 12
Příspěvky: 15946
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: Zasekává se internet-proč?

Příspěvekod ITCrowd » 17 říj 2017 08:40

"Jaký typ připojení máš? (kabel, wifi, dsl) ---------- podle čeho to mám poznat ?" Zeptej se providera.
"Moc by mě zajímalo, jak se přenese něco z papíru na PC - ten tvůj náčrtek." Buď scanner, nebo fotoaparát.
"Měl bych dotaz: chtěl jsem odpojit router, tak jsem z Wan kabel ( z modré zásuvky ) napojil přímo do PC a internet mi pak nešel vůbec. Proč mi pak internet vůbec nejde ? " Může to být třeba tím, že připojení je vázáno na MAC adresu připojeného HW. Nebo je někde chyba.
IP adresa 169.254.184.3 znamená, že systém nedostal nastavení sí tě z DHCP, proto windows doplnil konfiguraci vlastní.
Dle tvého psaní se lze domýšlet, že máš připojení wifi, na střeše máš anténu a nějaké zařízení s IP 192.168.1.1. Ona krabička "K" my mohla být PoE injektor. Z něj jde kabel do WAN portu routeru (modrý port).
Když zkusíš zadat do prohlížeče adresu 192.168.1.1, zobrazí se co?
Dávám ti poslední šanci. Dodáš přesné schéma sítě, jaký druh připojení máš, informace o prvcích v síti od přípojného bodu až po počítač, jinak nemá cenu cokoli řešit. Nelze hledat chybu na základě vymyšlených, nepřesných, nebo špatných informací.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router

Hraba
Level 2
Level 2
Příspěvky: 213
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: Zasekává se internet-proč?

Příspěvekod Hraba » 18 říj 2017 20:07

192.168.1.1, zobrazí se co? ------ zobrazí se internetové hodnoty od poskytovatele internetu, zkopíroval jsem dvě přílohy, kde jsou základní hodnoty připojení od poskytovatele.

scanner, nebo fotoaparát........-------nemám
Zeptej se providera.------- to není jen tak se mu dovolat a už se mnou nechtějí ani moc mluvit, protože když se dovolám tak stále říkám, že mi vyskakuje internet, říká ,že kdyby sem přišel, tak by s tím stejně nemohl nic dělat, když by internet zrovna šel. A když náhodou někdy nejde, tak je to jen krátce - prý se to občas stává u techniky. Internet spíše jde než nejde.
Provider je poskytovatel internetu ? Jednou tu poskytovatel byl ( asi před měsícem ) a za 5 min byl pryč - řekl, že je vše nastaveno jak má.

Dodatečně přidáno po 6 minutách 58 vteřinách:
Wlan-síťové nastavení 1.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Elite Level 12
Elite Level 12
Příspěvky: 15946
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: Zasekává se internet-proč?

Příspěvekod ITCrowd » 18 říj 2017 20:27

"scanner, nebo fotoaparát........-------nemám" - chceš říct, že nemáš mobil s foťákem??? Už jen za tohle bych se na tebe měl vykašlat.
Nicméně po dvou stranách tahání informací jsme se konečně někam dostali.
Takže Ubiquiti je zřejmě přijímací anténa wifi někde na střeše. Zároveň v nastavení funguje jako router. Máš tedy dva routery za sebou.
V mém podpisu si najdi návod router jako switch. Ten tplink zapoj jako switch. Tvoje vnitřní síť se změní na 192.168.1.0/24 a brána bude 192.168.1.1, DNS by měly být ty, co jsou nastaveny v ubiquiti.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router

Hraba
Level 2
Level 2
Příspěvky: 213
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: Zasekává se internet-proč?

Příspěvekod Hraba » 18 říj 2017 23:18

mám obyčejný mobil za 300Kč a SMS jsem ani nikdy nenapsal, nepotřebuji to.
Ubiquiti - cizí slova, není nic pro mne, nikdy jsem toto slovo ani napsané neviděl.
Takže jsem se dověděl, že mám dva routery - a za sebou.
V mém podpisu si najdi návod router jako switch---- pokusím se ---------- viewtopic.php?p=979776#p979776
....tplink zapoj jako switch --------to tedy nevím jak-připadá mi návod složitý na mě, jdu to studovat více
Tvoje vnitřní síť se změní na 192.168.1.0/24 a brána bude 192.168.1.1, ----- to mám nastavit kde ? Proč tam je /24? ---jak se to a kde má nastavit.
DNS by měly být ty (( a kde to mám napsat )), co jsou nastaveny v ubiquiti.------ v jako je to v těch posledních přílohách ?
Tobě to připadá jasné, ale já jak nemám přesně určené co a jak ( polopaticky ) kam napsat, tak se bojím někam něco napsat, protože mám obavy, že mi pak internet nepůjde vůbec a budu muset volat poskytovatele, který mi nadá že se v tom vrtám - a měl by pravdu.

Dodatečně přidáno po 16 minutách 27 vteřinách:
Když by se mi povedlo -------- router jako switch --------, tak by se změnilo co ? Internet by se nesekal tolik nebo by se docílilo toho, že TPlink by se tím zásahem ( změnou čísel - adres) mohl vyřadit a internet by šel i tak bez routeru ? Co když při tom zkoušení napsat správnou adresu se spletu ? Je možné, že mi přestane jít internet trvale než mi ho přijede opět opravit poskytovatel ?
Jen zírám, jakou máš trpělivost se mnou. Vezmu si tužku a vše si odsud zapíší. Kdybych to zase potřeboval to dát tak jak je nyní.

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Elite Level 12
Elite Level 12
Příspěvky: 15946
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: Zasekává se internet-proč?

Příspěvekod ITCrowd » 19 říj 2017 00:23

Ubiquiti je značka síťových prvků, stejně jako tp-link. Když se podíváš na ty screeny z 192.168.1.1, tak ji uvidíš v pravém horním rohu.
DNS ti přidělí router automaticky - musíš to mít nastaveno ve vlastnostech síťové karty - získat DNS automaticky.
Síť 192.168.1.0/24 znamená, že se jená o síť 192.168.1.1 - 254 s maskou 255.255.255.0.
Kdyby se ti to povedlo, pak máš konečně síť zapojenu správně. Buď tvé problémy zmizí, nebo zapátráme dál, každopádně tuto chybu musíme vyloučit.
Pokud se spleteš, pak ti skutečně může přestat fungovat internet trvale. Myslím, že nejjednodušší by pro tebe bylo si technika zavolat.
Co se týče náčrtku - klidně jde použít program malování - viz příloha.
nacrtek.png
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router

Hraba
Level 2
Level 2
Příspěvky: 213
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: Zasekává se internet-proč?

Příspěvekod Hraba » 21 říj 2017 06:58

Zdravím, moc děkuji za vysvětlení. To malování-náčrtek - to jsem nikdy nedělal, až budu mít více čas tak na to kouknu, jak se to dělá. To tebe ani nenapadne, že bych to v malování neuměl jako ty. Ten náčrtek je krásný, také bych to tak chtěl umět. Jinak, abys věděl, jak je to se mnou. Ty třeba napíšeš : v podpisu máš návod ... Jenomže já mám pod slovem podpis představu klasického podpisu, jako když se podepíšeš někde na úřadě a vůbec mě nenapadlo, že myslíš ty barevné odkazy-věty - dole na konci odpovědi. Myslíš to dobře, proč to znova vysvětlovat, když už to máš -určité téma - krásně vysvětlené právě v tom tvém podpisu, jak ty to nazýváš. Pak řekneš dej sem obrázek-náčrt - a myslíš si, to je jednoduché. Scener nebo foťák nemám, což tě ani nenapadne. Scener jsem ani do té doby nevěděl co to je, až jsem si to na počítači nechal vysvětlit. Díky tobě jsem již pochopil dosti nových pojmů a věcí, ale ty z toho fakt musíš být, ja se říká na mrtvici.
Domluvil jsem se s jedním známým tady z ulice, který s v PC rozhodně vyzná více než já a slíbil mi, že se společně - z těch všech údajů zde , že se pokusíme to udělat tak jak píšeš. Sám si doma vše s PC, routerem a celou sítí nastavuje. Už tady jednou byl a nastavil mi nějakou adresu - právě na ten adaptér vzadu na televizi. A říkal mi, že musí být jiné číslo než je, aby to šlo. A opravdu to tak bylo.
Já už jsem mu síce říkal dříve ( asi dva měsíce ) jestli by zase přišel , jenomže on se mě ptal na věci jako ty - podobně - což jsem mu nemohl odpovědět. Tak z toho nějak sešlo.
Nyní již mám více k tomu - síti - od tebe znalostí, tak si myslím, že to dáme dohromady. Ten poskytovatel by to se mnou nebo i sám rozhodně nedělal-nějaké nastavení, když internet většinou jde. Chtěl bych aby mi šel také internet i bez routeru .
Dále je důležité, že vlastně ta anténa na střeše je vlastně další router.
Zatím ti děkuji za vše a časem se ti určitě ozvu jak se nám to podařilo, ale nebude to hned. Musíme to nastavit a pak sledovat co a jak jde nebo nejde a podobně. A až bude mít ten pán také hlavně na vše čas.
Díky za trpělivost.

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Elite Level 12
Elite Level 12
Příspěvky: 15946
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: Zasekává se internet-proč?

Příspěvekod ITCrowd » 21 říj 2017 10:19

Nikdy jsem nedělal - není odpověď. Nikdy jsem nejezdil na kole, nikdy jsem neplaval...atd. Všechno je jednou poprvé. Mimochodem, náčrtek v malování jsem taky dělal poprvé :-)
Podpis je jasné, že je to něco pod příspěvkem, pod dopisem, pod textem atd... Kromě toho se lze zeptat.
Scanner, nebo foťák nemáš, ale určitě znáš někoho, kdy má a mohl by pomoci.
Je naprosto zbytečné a kontraproduktivní se neustále vracet k tomu, že "nerozumím, nedělal atd.", to je naproato jasné a jinak bys tu nebyl. Nemluvě o tom, že když spočítáš čas vynaložený na zbytečné psaní, už bys měl náčrtek hotový třikrát.
Nicméně existují tu dva typy tazetelů - ten první se snaží pobrat všechny rady, pomoci jak jen se dá v mezích svých možností a spolupracují. Ten druhý typ hledá "objektivní" problémy, proč to nejde, stále opakuje, že nerozumí, nedělal, všechno je problém.
Z druhého typu se občas stane ještě dvouapůltý, který se začne cítit ukřivděný, že mu nebylo nabídnuto jednoduché a snadné řešení typu "zmáčni klávesu x a bude to fungovat", zcela opomíjejíc to, že nedodal upřesňující informace, které by mohly vést k analýze problému. Rozhodni se sám, kam by ses zařadil.
Jinak není zač, od toho tu jsme. :-)
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Zasekává se PC
    od Pedrossos » 23 lis 2018 16:40 » v Problémy s hardwarem
    98
    2309
    od malay
    09 pro 2018 16:27
  • PC samo se samo od sebe zasekává
    od BliQQnoproblem » 05 kvě 2018 22:05 » v Problémy s hardwarem
    42
    1891
    od Argon
    08 kvě 2018 18:56
  • Proč mi nepasuje zdroj?
    od nightxcz » 04 čer 2018 19:32 » v Problémy s hardwarem
    6
    593
    od nightxcz
    06 čer 2018 18:18
  • PC se seká a nevím proč!
    od mpok » 12 bře 2019 15:26 » v Problémy s hardwarem
    22
    863
    od mpok
    20 bře 2019 10:11
  • Průhledná bočnice jen vlevo ? proč
    od Extram258 » 30 zář 2018 21:24 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    14
    634
    od xbs
    30 zář 2018 22:24

Zpět na “Sítě - hardware”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 0 hostů