Signál wifi

Routery, modemy, Wifi AP, switche, kabely, konektory…

Moderátoři: Mods_senior, Mods_junior, HW spec team

Uživatelský avatar
xbs
Elite Level 10.5
Elite Level 10.5
Příspěvky: 11328
Registrován: prosinec 17
Bydliště: mezi venuší a marzem
Pohlaví: Muž

Re: Signál wifi

Příspěvekod xbs » 03 čer 2018 18:14

tak pro tebe je ten powerline jak dělanej, bude to nejjednoduší řešení...



Reklama
RIKI22
Level 6.5
Level 6.5
Příspěvky: 4250
Registrován: únor 16
Pohlaví: Muž

Re: Signál wifi

Příspěvekod RIKI22 » 03 čer 2018 18:14

Ten wiifi adaptér v PC je aký?

dvorakj
Level 5
Level 5
Příspěvky: 2416
Registrován: březen 12
Pohlaví: Muž

Re: Signál wifi

Příspěvekod dvorakj » 03 čer 2018 20:22

muzes to udelat i tak, ze das do pokoje(z pudy) powerline, tam nejaky levny switch a novy AP, pokud bys potreboval pokryti i pro vice zarizeni, treba telefony apod.

Barovsky
Level 1
Level 1
Příspěvky: 54
Registrován: duben 17
Pohlaví: Muž

Re: Signál wifi

Příspěvekod Barovsky » 12 čer 2018 18:41

a pokuď bych použil teda ten powerline,šla by pak normálně i wifi? nebo bych musel koupit druhý router a dát ho někde do místnosti ? a díky za rady všem :)

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Elite Level 12
Elite Level 12
Příspěvky: 16296
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: Signál wifi

Příspěvekod ITCrowd » 12 čer 2018 18:46

Existují i powerliny s wifi vysílačem.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router

Uživatelský avatar
xbs
Elite Level 10.5
Elite Level 10.5
Příspěvky: 11328
Registrován: prosinec 17
Bydliště: mezi venuší a marzem
Pohlaví: Muž

Re: Signál wifi

Příspěvekod xbs » 12 čer 2018 18:48

samozřejmě že wifina normálně pude, power line je vlastně jen takový zesílení/prodloužení ethernetu...

Melis
Level 3
Level 3
Příspěvky: 564
Registrován: říjen 17
Pohlaví: Muž

Re: Signál wifi

Příspěvekod Melis » 12 čer 2018 18:51

PL není žádné zesílení. PL jen umožňuje přenášet signál po síti nn /230V/.

Uživatelský avatar
xbs
Elite Level 10.5
Elite Level 10.5
Příspěvky: 11328
Registrován: prosinec 17
Bydliště: mezi venuší a marzem
Pohlaví: Muž

Re: Signál wifi

Příspěvekod xbs » 12 čer 2018 19:00

já vim co to je power line, jen sem se to snažil trochu zjednodušit (prodloužení myšleno třeba tak, že signál de někudy, kudy by jinak ethernetem jít nemoh)...

Barovsky
Level 1
Level 1
Příspěvky: 54
Registrován: duben 17
Pohlaví: Muž

Re: Signál wifi

Příspěvekod Barovsky » 12 čer 2018 19:30

takže koupit ten s wifi vysílačem, díky moc ;)

Uživatelský avatar
xbs
Elite Level 10.5
Elite Level 10.5
Příspěvky: 11328
Registrován: prosinec 17
Bydliště: mezi venuší a marzem
Pohlaví: Muž

Re: Signál wifi

Příspěvekod xbs » 12 čer 2018 19:34

na tom wifi routru, do kerýho ten PL píchneš, bude wifina normálně fungovat, pokud ses ptal na tohle...


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • No signal
    od axion840 » 18 lis 2018 18:31 » v Problémy s hardwarem
    3
    264
    od axion840
    18 lis 2018 18:36
  • Nenalezen signál
    od jarek3202 » 10 pro 2018 14:43 » v Problémy s hardwarem
    5
    285
    od xbs
    10 pro 2018 15:29
  • No signal monitor
    od Selixer » 11 říj 2018 16:40 » v Vše ostatní (hw)
    19
    1102
    od Selixer
    12 říj 2018 19:13
  • nejde signál do monitoru
    od Robza » 14 črc 2018 08:19 » v Problémy s hardwarem
    7
    565
    od Robza
    15 črc 2018 10:54
  • Monitor nemá signál z PC
    od Horrigan » 13 pro 2018 12:45 » v Problémy s hardwarem
    12
    910
    od Horrigan
    15 led 2019 17:57

Zpět na “Sítě - hardware”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 3 hosti