Nová anténa

Routery, modemy, Wifi AP, switche, kabely, konektory…

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Hooper
Level 2
Level 2
Příspěvky: 208
Registrován: srpen 14
Pohlaví: Muž

Nová anténa

Příspěvekod Hooper » 30 led 2019 18:10

Zdravím, chtěl bych se optat provider internetu mi nainstaloval novou anténu na bezdrát. Internet a před nastavením vysílala WiFi signál, je možné aby se dala anténa používat taktéž jako WiFi? Díky
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.



Reklama
petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Příspěvky: 39190
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: Nová anténa

Příspěvekod petr22 » 30 led 2019 18:16

Na obrazku je AP (Access Point), ne antena.

Kazdy zapnuty AP vysila WiFi.

Ceho chces konkretne docilit ?

Hooper
Level 2
Level 2
Příspěvky: 208
Registrován: srpen 14
Pohlaví: Muž

Re: Nová anténa

Příspěvekod Hooper » 30 led 2019 18:23

Chtěl bych přes tuto anténu vysílat wifi signál jelikož to umí 5GHZ což je kvalitnější.

Dodatečně přidáno po 2 minutách 1 vteřině:
A hlavně WIFI signál přes anténu by mohl mít vyšší dosah jak normální router nemám pravdu?

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Elite Level 12
Elite Level 12
Příspěvky: 17018
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: Nová anténa

Příspěvekod ITCrowd » 30 led 2019 18:31

To si ji musíš koupit a připojit na svůj router.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router

Hooper
Level 2
Level 2
Příspěvky: 208
Registrován: srpen 14
Pohlaví: Muž

Re: Nová anténa

Příspěvekod Hooper » 30 led 2019 18:34

Z jakého důvodu? však do ní bych se měl normálně dostat, provider mi sám říkal, že tam můžu sledovat hodnoty přehledněji atd.. ale nikdo mi neřekl jak se dostanu do nastavení.

zeus
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Příspěvky: 9449
Registrován: únor 12
Bydliště: Pankrac
Pohlaví: Muž

Re: Nová anténa

Příspěvekod zeus » 30 led 2019 20:15

Do nastaveni se spis nedostanes, ale lito ti to byt nemusi, stejne tam nemas co menit. Ta 'antena' u tebe slouzi pro prijem a tedy nemuze soucasne vysilat jinou sit.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Nová GTX 1080ti vs Nová RTX 2080 (rozdíl 2tis)
    od xxx68 » 09 čer 2019 00:36 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    5
    484
    od Karl8
    09 čer 2019 16:42
  • Nová GK
    od abcpro » 29 zář 2019 14:48 » v Problémy s hardwarem
    5
    241
    od Turion
    29 zář 2019 16:15
  • Nová sestava
    od Balicc » 11 srp 2019 16:19 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    19
    998
    od Manoust
    13 srp 2019 20:31
  • Nová klávesnice
    od DobrodruhCZ » 12 led 2019 14:55 » v Problémy s hardwarem
    1
    236
    od cervcek
    13 led 2019 00:18
  • Nová sestava
    od Myselin8 » 02 led 2019 17:39 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    2
    287
    od Myselin8
    02 led 2019 17:51

Zpět na “Sítě - hardware”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 11 hostů