Nová anténa

Routery, modemy, Wifi AP, switche, kabely, konektory…

Moderátoři: Mods_senior, Mods_junior, HW spec team

Hooper
Level 2
Level 2
Příspěvky: 205
Registrován: srpen 14
Pohlaví: Muž

Nová anténa

Příspěvekod Hooper » 30 led 2019 18:10

Zdravím, chtěl bych se optat provider internetu mi nainstaloval novou anténu na bezdrát. Internet a před nastavením vysílala WiFi signál, je možné aby se dala anténa používat taktéž jako WiFi? Díky
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.



Reklama
petr22
Guru Level 14.5
Guru Level 14.5
Příspěvky: 36486
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: Nová anténa

Příspěvekod petr22 » 30 led 2019 18:16

Na obrazku je AP (Access Point), ne antena.

Kazdy zapnuty AP vysila WiFi.

Ceho chces konkretne docilit ?

Hooper
Level 2
Level 2
Příspěvky: 205
Registrován: srpen 14
Pohlaví: Muž

Re: Nová anténa

Příspěvekod Hooper » 30 led 2019 18:23

Chtěl bych přes tuto anténu vysílat wifi signál jelikož to umí 5GHZ což je kvalitnější.

Dodatečně přidáno po 2 minutách 1 vteřině:
A hlavně WIFI signál přes anténu by mohl mít vyšší dosah jak normální router nemám pravdu?

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Elite Level 12
Elite Level 12
Příspěvky: 16116
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: Nová anténa

Příspěvekod ITCrowd » 30 led 2019 18:31

To si ji musíš koupit a připojit na svůj router.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router

Hooper
Level 2
Level 2
Příspěvky: 205
Registrován: srpen 14
Pohlaví: Muž

Re: Nová anténa

Příspěvekod Hooper » 30 led 2019 18:34

Z jakého důvodu? však do ní bych se měl normálně dostat, provider mi sám říkal, že tam můžu sledovat hodnoty přehledněji atd.. ale nikdo mi neřekl jak se dostanu do nastavení.

zeus
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Příspěvky: 9176
Registrován: únor 12
Bydliště: Pankrac
Pohlaví: Muž

Re: Nová anténa

Příspěvekod zeus » 30 led 2019 20:15

Do nastaveni se spis nedostanes, ale lito ti to byt nemusi, stejne tam nemas co menit. Ta 'antena' u tebe slouzi pro prijem a tedy nemuze soucasne vysilat jinou sit.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • nová GPU
    od kyslik93 » 25 lis 2018 08:06 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    3
    232
    od xbs
    25 lis 2018 09:41
  • Nová sestava
    od richchie » 17 lis 2018 14:37 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    32
    850
    od richchie
    18 lis 2018 09:56
  • nová klávesnice
    od Savic » 10 pro 2018 21:21 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    8
    412
    od Savic
    11 pro 2018 19:24
  • Nová GK
    od Tomáš.Novotný » 14 pro 2018 15:34 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    41
    1258
    od Tomáš.Novotný
    17 pro 2018 19:31
  • Nová RAM?
    od amirinda » 17 lis 2018 11:07 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    4
    162
    od amirinda
    17 lis 2018 11:24

Zpět na “Sítě - hardware”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 0 hostů