ahoj..mám gk: nVidia NX6600GT, 128MB, DDR3...měl jsem na ní standartní pasivní chladic s větráčkem na jádře..pak se me pokazil vetráček a chvili jsem fungoval jenom na pasivu..zadne hry jen internet..pak jsem se rozhodl ze dam na gk aktivní chladič podobného (ale ne stejneho, možna vite který myslim) typu: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=43244
..chci se zeptat: můžu tu grafiku nataktovat?? ten chladič je jenom na jádře a na pamětech už ne, jak tam byl ten pasiv, tak jestli to tem pametem nejak nebude vadit..diky moc za info..standartni teplota je tak kolem 50°C(bez taktu)-jsem zkousel taktovat a při hrani se to vysplhalo na 70°C..diky
Taktování gpu..
A co dokoupit malé hliníkové pasivní chladiče na paměti? do 150Kč se jistě vejdeš..... 

Intel Celeron G1840, 4GB RAM DDR3, MB Gigabyte H81-S2V, Asus GT610 1GB, SSD Kingston HyperX Fury 120GB, WD 500GB SATAII, Asus DVD-RW LightScribe, Fortron 350W
Jak označit téma za vyřešené
HiJackThis
Návod na údržbu systému pro začátečníky
HiJackThis
Myslím si že tady nejde jen o to co jim bude "vadit" a co ne-určitě "jim bude líp" když tam dáš ty pasivy 

Intel Celeron G1840, 4GB RAM DDR3, MB Gigabyte H81-S2V, Asus GT610 1GB, SSD Kingston HyperX Fury 120GB, WD 500GB SATAII, Asus DVD-RW LightScribe, Fortron 350W
HiJackThis
HiJackThis
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Taktování – Utilita k GK: Intel Arc A750 ?
od Jarda_For » 14 říj 2024 01:37 » v Taktování a další úpravy PC - 5
- 7794
-
od Jarda_For
Zobrazit poslední příspěvek
17 pro 2024 07:46
-