Externí HDD - nekompletní soubory
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Externí HDD - nekompletní soubory
Zdravím, chtěl bych vás požádat o radu. Jakmile kopíruji film či jakékoliv jiné video na harddisk, tak dojde ke kompletnímu zkopírování. Poté HDD odpojím, připojím k televizi a video je nekompletní. Po následném připojení k PC též není kompletní. Když navíc připojím HDD, kde mám cca 500GB videí, tak mi neustále vyskakuje hláška: "koš na jednotce D:\ je poškozen". Dále je zde spoustu videí, která na PC nejdou přehrát a na televizi mi jedou. Budu rád za Vaše nápady. Děkuju 

- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Externí HDD - nekompletní soubory
marusaklukas píše:... Poté HDD odpojím, ...
Odpojíš, nebo bezpečně odpojíš?
marusaklukas píše:... Dále je zde spoustu videí, která na PC nejdou přehrát a na televizi mi jedou.
Kde byla ta v počítači nepřehratelná videa nahraná? Televize většinou nahrávají ve formátu, který počítač nepodporuje.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
Ta nekompletni videa - jakou maji velikost? Jsou vetsi nez 4GB?
Videa, ktera nahrava televize jsou obvykle sifrovana, takze je prehraje pouze televize, na ktere jsou nahrana - konkretni televize s konkretnim vyrobnim cislem. Pro nektere televize existuje software, ktery dokaze videa desifrovat.
Videa, ktera nahrava televize jsou obvykle sifrovana, takze je prehraje pouze televize, na ktere jsou nahrana - konkretni televize s konkretnim vyrobnim cislem. Pro nektere televize existuje software, ktery dokaze videa desifrovat.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
mmmmartin: Odpojím. Mám další 3 1,5TB harddisky s filmy a zde jsem problém nikdy neměl. Abych se přiznal, tak ani netuším, kde u Windows 10 tato funkce je.
Asi jsem můj dotaz špatně formuloval. Jde mi o to, že kopíruji film z počítače na externí HDD. Poté připojím k televizi a chci si film přehrát. Shlédnu cca 3/4 filmu a poté stopa končí. Dělá mi to v současnosti u dvou HDD. Jeden, kde nemám tolik dat, jsem zkoušel zformátovat. Ale stále se opakuje totéž. Myslíš, že se může jednat o vadu HDD?
Asi jsem můj dotaz špatně formuloval. Jde mi o to, že kopíruji film z počítače na externí HDD. Poté připojím k televizi a chci si film přehrát. Shlédnu cca 3/4 filmu a poté stopa končí. Dělá mi to v současnosti u dvou HDD. Jeden, kde nemám tolik dat, jsem zkoušel zformátovat. Ale stále se opakuje totéž. Myslíš, že se může jednat o vadu HDD?
Ve Windows 10 je na stejnem miste jako u ostatnich Windows - ikona USB zarizeni na liste, prave tlacitko, odpojit.
Kdyz budes externi disk jen tak odpojovat tak se jednou trefis do momentu, kdy system na disk zapisuje a poskodis souborovy system, takze pri dalsim pripojeni budou Windows vyzadovat format disku. Bezpecne odebrani zajisti, ze Windows nebudou pri odpojovani na disk zapisovat.
"Shlédnu cca 3/4 filmu a poté stopa končí."
Jak velke jsou ty soubory?
Kdyz budes externi disk jen tak odpojovat tak se jednou trefis do momentu, kdy system na disk zapisuje a poskodis souborovy system, takze pri dalsim pripojeni budou Windows vyzadovat format disku. Bezpecne odebrani zajisti, ze Windows nebudou pri odpojovani na disk zapisovat.
"Shlédnu cca 3/4 filmu a poté stopa končí."
Jak velke jsou ty soubory?
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
petr22: Různě. Teď jsem zrovna kopíroval krátké video (cca 300MB). Dělá mi to nicméně i u souborů nad 4,5GB.
Co se týče bezpečného odebrání, tak já ikonku u 10 nikde nemám. Zkoušel jsem hledat volbu odebrání i přes tento počítač, ale nikde nic.
Co se týče bezpečného odebrání, tak já ikonku u 10 nikde nemám. Zkoušel jsem hledat volbu odebrání i přes tento počítač, ale nikde nic.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
eqkes = nejdou otevřít soubory (jpg, doc, xls...) Příloha(y)
od pajauh » 11 srp 2024 10:58 » v Vše ostatní (bezp) - 8
- 9391
-
od pajauh
Zobrazit poslední příspěvek
24 zář 2024 18:07
-
-
-
Soubory ve složkách na externím HDD se nezobrazují
od Ghoust23 » 12 led 2025 20:40 » v Problémy s hardwarem - 7
- 3304
-
od petr22
14 led 2025 12:27
-
-
- 3
- 3868
-
od buchtik
19 pro 2024 12:16
-
-
Ve složce stažené soubory zmizely fotky a videa- jak je zachránit?
od Ondras66 » 03 kvě 2025 19:28 » v Windows 11, 10, 8... - 3
- 4463
-
od petr22
05 kvě 2025 14:38
-
-
- 3
- 3146
-
od kecalek