než se do mě pustíte,tak ano,jedná se o levnou PC bednu,takže v klidu.
Před nějakou dobou jsem si do své sestavy pořídil počítačovou bednu Evolveo SA02 , no a ta již v sobě měla 2x 120mm ventilátory,jeden vzadu a druhý vepředu ,ovšem bedna má mít údajně pozici i na třetí ventilátor ,no a to je ten problém,nejsem si zcela jist,kam by měl přijít.
Vzato z CZC.cz :
"Přední a zadní pozice jsou vybaveny 120 mm tichými ventilátory s červeným LED podsvícením a možností regulace otáček. Zadní pozice pro 80 mm ventilátor je volná."
"Skříň má tři pozice pro ventilátory (přední, boční, zadní)."
Vzato z Alza.cz :
"Skříň je vybavena dvěma přídavnými ventilátory o průměru 120 mm s velmi tichým chodem, které jsou umístěny na boční a přední straně skříně."
Když si to přečtete pořádně,tak je to docela guláš,samozřejmě jsem se snažil hledat i jinde,ale moc jsem se nedozvěděl.
Když se tedy osobně podívám do bedny,moc toho nevidím,vidím u předního ventilátoru jakousi "možnou" pozici pro 80mm ventilátor,ale ta pozice mi přijde nesmyslná,jelikož je z boku a dost nacpaná na přední ventilátor.
Udělal jsem jednoduchý obrázek,červená jsou ventilátory které tam mám (zádní,přední) , modrá je ta pozice,o které si myslím že je myšlená pro ten 80mm ventilátor.

Řekněme tedy,že mám pravdu a modrá pozice je myšlena pro 80mm ventilátor,mám ho tedy koupit a "nacpat" ho tam?
Ještě jsem totiž neviděl u žádné bedny ventilátor takto "zboku" a nedokážu si představit jak by tam měla fungovat AirFlow.
Budu rád,když se budu plést,v tom případě ale kam má přijít třetí ventilátor?Nikde totiž další pozici nevidím,tak jsem blbej já,nebo ti prodejci v tom mají zmatek?
Děkuji mockrát za Vaše rady.