Chybová hláška your device ran into a problem and needs to restart při spuštění pc
Chybová hláška your device ran into a problem and needs to restart při spuštění pc
Před asi měsícem jsem si koupil nový PC https://www.alza.cz/lynx-challenger-ryzen-5-rtx-3050-d12360565.htm V pondělí a dneska se při zapnutí objevila chybová hláška "your device ran into a problem and needs to restart" doprovázená takovým podivným zachrčením v reprácích. PC se restartoval a v pořádku naběhl a bez problému funguje. Co může být za problém? Možná je to blbost, ale můžou být problém ty repráky? Ty už jsou několik let staré.
Re: Chybová hláška your device ran into a problem and needs to restart při spuštění pc
Skús si nainštalovať CrystalDiskInfo a pozri sa na disk.Môžeš sem dať aj screen.
Re: Chybová hláška your device ran into a problem and needs to restart při spuštění pc
Problem muze zpusobovat naprosto cokoliv a takto polozena je to otazka pro jasnovidce.
V Prohlizeci udalosti je jaka chyba v case, kdy nastane BSOD ?
V Prohlizeci udalosti je jaka chyba v case, kdy nastane BSOD ?
Disk
Do prohlížeče událostí jsem se samozřejmě díval, ale nic moc, co by pomohlo jsem neobjevil.
Do prohlížeče událostí jsem se samozřejmě díval, ale nic moc, co by pomohlo jsem neobjevil.

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 3246
-
od sasshrek
Zobrazit poslední příspěvek
06 pro 2024 16:11