jak zapojit reproduktory 2+1 na jack 3,5mm??
jak zapojit reproduktory 2+1 na jack 3,5mm??
mam reproduktory 2+1 a prezdimal se me kabel. Tak jsem konec urizl a jack 3,5mm jsem koupil novej.. Jenze nvim jak to zapojit. uz jsem to zkousel.....2 vyskovy repraky hrajou ale subwofer jen tak slabe a nebasuje...
Re: jak zapojit reproduktory 2+1 na jack 3,5mm??
Levý je na špičce, pak pravý, nakonec zem.
-
- Pohlaví:
A jak je to s tím subwoferem? Taky netuším jak to je zapojený a nemůžu se ani podívat protože subwofer nemám. 

no ja jen doufam ze to je prezdimany kabel. zkousel sem rozriznout ten puvodni jack co tam byl, ale bohuzel sem prerizl i ty draty...takze zas nevom jak to ma bejt. Zkousel sem ty draty ruzne na jack prikladat, ale vzdycky hraly jen sarelity a basak jen tak slabe. jinak ty repraky vypadaji takhle http://www.vernie.cz/inshop/shop.asp?kat=880/10320
Ten kabel musí mít opředení (stínění) a to je vždy zem (GND). Přehození dvou zbývajících může způsobit jen to, že se výškové reproduktory zamění levý za pravý.
Tam bude asi jiná chyba.
Tam bude asi jiná chyba.
-
- Pohlaví:
Chyba je v tom zapojení, jak zapojit repro je jasný, ale kam ten subwofer ?
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
IMO je to řešené frekvenční výhybkou takže sub se nikam zvlášť nezapojuje...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
-
- Pohlaví:
El Diabo tos mi dal pěknej pohlavek.
Snad mi bude omluvou že SW nemám a reprobedny jako takové jsou v mé hlavě již jako hystorie. Pak je to ale jasný - skoro. Ten SW bue u jedné bedny a pak klasicky L-R-GND. Teď jde o to co tazatel kde urval když se s tím tak potýká.

- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Malinko tě poučím o nových technologiích
Hloubky z obou kanálů jsou za výhybkou vedeny do zesilovače SW a pravé/levé středy+výšky jdou na své zesilovače a dále k bednám. Problémem pana kolegy tedy bude nejspíše odstřelený zesilovač SW, nebo třeba jen studeňák na výhybce.

Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
-
- Pohlaví:
Karlosi čekal jsem že se ozve nějakej pan zvukař a a samozřejmě jsem myslel na Tebe.
Ale chyba je úplně na mé straně, protože jsem si vůbec v celém tom průběhu neuvědomil, že je to aktivní a je tam zesilovač. Kdyby mi tohle došlo, pak se vůbec neptám kam je SW zapojený. V SW je ovládání a nf, do něho jsou připojeny L+R a z SW vede jen kablik na toho jacka. Tohle teda vypadá, že jak někde ten kabel šlusnul tak tam něco odpálil. Stydím se, neodpustitelná chba.

- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
No do pana zvukaře mám ještě co dohánět, ale díky za podrbání ega, je to příjemné 

Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
NO nevím já mám nové Logitech Z4.. A taky subwofer jen tak bručí, ale to je normální to prostě s ostatníma spline do normálního zvuku a tak jsou dělaný..
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Hyperx cloud stinger 2 core na pc. Jede jen jedno 1 jack
od pidlo » 15 dub 2025 19:09 » v Vše ostatní (hw) - 9
- 2026
-
od pidlo