Takze k dyspozici mam ntb - ASus UL30a a obycejny PC bednu (vse obsahujici) s klavesnici, mysi (bez monitoru). Chtel bych vlozit obraz z PC do obrazovky NTB . . . nevite jak bych to mohl provest ?
Mam ten kablik, kterym se pc poji s monitorem, ale bohuzel mi shorel monitor :( a chtel bych premistit nejaka data na FLASH.
Propojit obraz Desktop PC do NTB Vyřešeno
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Propojit obraz Desktop PC do NTB
Na laptopu je pouze výstup na monitor. Můžeš připojit PC k LCD televizi. Většina má HDMI, DVI nebo VGA. Jiná alternativa asi není.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
to jsem si myslel...ale, tak nějaký prográmek, by být mohl ne ? :) třeba někdo ví....
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Bohuzel nevi, vystup funguje jen jako vystup, tvuj problem bych resil tim, obstarat si monitor, nebo pokud nejaky ty soubory potrebujes tak tvuj hdd zapojit k jinemu pc, nebo coz je dobre udelatko ktere pouzivam jiz pres dva roky, redukci ide/sata to usb. Vyslo me to na 490kc a muzes svuj hdd pripojit k notesu jako flasku (dodavan je i s adapterem a na tu redukci zapojis i cd-romky a tak).
Vim neco, co Bill Gates ne. Co jsou drobné...
monitor je v opravne a ty soubory potrebuju na pondeli, takze si asi obsataram to udelatko... nasel bys mi to plz ? nejbliz z domova mam alzu a mironet...i kdyz je to tam drahy, tak na tuto drobnost klidne utratim o to pade vic...
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Alza.cz Trochu jsem se seknul s tou cenou, ale snad te ta stovka nezabije. Jinak ma alza na strance i video, tak se radsi poradne podivej co to je, at nekupujes zajice v pytli.
Vim neco, co Bill Gates ne. Co jsou drobné...
Re: Propojit obraz Desktop PC do NTB Vyřešeno
dik, ne kilco me fakt nezabije :)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 1457
-
od AirCrew