Zdravím,
mám UPS ES 700 http://www.alza.cz/apc-back-ups-es-700- ... n=zbozi.cz a začal zlobit. Prostě najednou pípne a vypne. Hned se ale zapne, jenže počítač a síťové úložiště shodí. Mám tam už starší baterii, tak ji vyměním, ale napadlo mě - mohlo by to být horkem? Podotýkám, že napětí v síti normálně běželo.
Vypínání UPS
-
- Pohlaví:
Re: Vypínání UPS
Dost možný že je to teplem. Mj. tam jsou i tepelné ochrany a vtom tropickém horku se to už přehřívá. Na zkoušku bych to rozdělal a pustil na to nějaký ten domácí ventilátor. Mně tady padá PC a tak jedu na rozdělanou bočnici a jmenovaný ventilátor - sníží teplotu o cca 3st. a stačí to.
Nazdar, vlastním UPS BK500MI a občas mi to udělá také, ale zjistil jsem, že se přehřívá hlavní pojistka a také občas v ní
slabě jiskří a tímpádem napětí není tvrdé a při zapnutí jakéhokoliv spotřebiče přoblikne slabě světlo.
Ta Tvoje UPS je sledována počítačem ? Je možné sledovat napětí na vstupu do UPS ? Že by počítač zapisoval hodnoty
např. napětí v závislosti na čase, a tím by bylo vidět, kdy jsou poklesy v síti ? Napiš. Díky. Maxicom
slabě jiskří a tímpádem napětí není tvrdé a při zapnutí jakéhokoliv spotřebiče přoblikne slabě světlo.
Ta Tvoje UPS je sledována počítačem ? Je možné sledovat napětí na vstupu do UPS ? Že by počítač zapisoval hodnoty
např. napětí v závislosti na čase, a tím by bylo vidět, kdy jsou poklesy v síti ? Napiš. Díky. Maxicom
-
- Pohlaví:
Maxicom založ si vlastní téma /viz.pravidla která si před chvílí jistě četl/ a nepleť to do tématu 15 měsíců starého!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 9
- 4744
-
od Alferi
Zobrazit poslední příspěvek
19 lis 2024 07:58