Hoj, nevíte někdo jak vietnamci zadělávaj nabíječky k notebookům? Potřebuju přidělat urvanej kabel, a nevim jak se do toho dostat, novou nabíječku k tomu notebooku nemá smysl kupovat.
Je jedno jak potom bude vypadat, jen ať funguje a nelezou z toho dráty s vysokým napětím.
Jak rozebrat nabíječku? Vyřešeno
Jak rozebrat nabíječku?
Just Fucking Google It!
Re: Jak rozebrat nabíječku?
Zkus pohledat šroubky pod nálepkou nebo nožičkami, pokud tam žádné nejsou, tak ti zbývá jen pilka, obříznout jí kolem dokola v místě ke je slepená...
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
Šroubky tam nikde nejsou.
Obříznout by to šlo, ale nevim kde všude je to slepený, říznul jsem to po obvodu, ale že by to nějak povolilo se mi nijak nezdá.
Obříznout by to šlo, ale nevim kde všude je to slepený, říznul jsem to po obvodu, ale že by to nějak povolilo se mi nijak nezdá.
Just Fucking Google It!
- Speed_dead
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Zkus to nafotit, možná někoho ještě něco napadne.
Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Poťukej to kladivem podél spoje.
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Re: Jak rozebrat nabíječku? Vyřešeno
Ok, jsem to kuchnul, je tam normální zámek, viz obrázek, a v něm je lepidlo. Takže pilka na železo a trochu hrubý síly do otevře. Ta nabíječka je po těch delších stranách zakrytovaná nějakým hliníkem, takže kdyby jste někdy někdo taky kuchal nabíječku, tak se nemusíte bát že říznete do něčeho do čeho nemáte.

Just Fucking Google It!