zdravim ziji v zahranici a chci si poridit ceskou internetovou TV - nejlepe HD { nezajima me nova , prima ani jim podobne slataniny } jde mi jen o CT sport , na netu jsem prosel dosti ruznych moznosti - nabidek / skylink, smart TV box ...apod chci se zeptat zda s tim mate nekdo zkusenost a muzete poradit
diky
TV na internetu Vyřešeno
Re: TV na internetu
Obavam se ze zakladni podminkou je pouziti na uzemi Ceske republiky, navic obvykle pouze v siti konkretniho poskytovatele.
Skylink obecne muzes sledovat vsude tam, kde je v Evrope signal z druzice, ale v podminkach pouziti souhlasis s tim ze kartu nebudes pouzivat mimo uzemi statu.
Skylink obecne muzes sledovat vsude tam, kde je v Evrope signal z druzice, ale v podminkach pouziti souhlasis s tim ze kartu nebudes pouzivat mimo uzemi statu.
hm presne na tohle jsem taky vetsinou narazil takze jsem to zkusil tady s dotazem zda neni nejaka moznost o ktere nevim......
Zalezi na tom, jestli ono zahranici kde zijes je Nemecko nebo Madagaskar
:} GB
Tam se obavam ze Skylink jedine se 120 cm parabolou a pouze v okoli Londyna, aspon tak to vypada podle pokryti druzice......
Jedine reseni ktere me napada mit nekde v CR pocitac s DVB-T kartou, a na nej se pripojit VPNkou a na tom se na tu TV divat.
Jedine reseni ktere me napada mit nekde v CR pocitac s DVB-T kartou, a na nej se pripojit VPNkou a na tom se na tu TV divat.
Řešení odesláno SZ, zde na fóru to není žádoucí, i když je to jen odkaz ...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8
- 3266
-
od Bary-Jan
Zobrazit poslední příspěvek
05 úno 2025 22:07
-
- 1
- 12791
-
od pikaso.andreas
23 led 2025 10:42
-
-
Nižší rychlost internetu po rekonstrukci Příloha(y)
od PlumJelinek » 25 lis 2024 19:54 » v Administrace sítě - 6
- 4722
-
od Riviera kid
26 lis 2024 12:48
-
-
- 3
- 3425
-
od petr22