Jde přendat HDD bez ztráty dat?
Jde přendat HDD bez ztráty dat?
Dobrý den, mám počítač A a vněm HDD s windowsama, ale já bych ho chtěl přendat do počítače B kde už mám taky windowsy a ten disk z PC A bych chtěl jako disk D jenže by mě zajímalo jestli všechna data zůstanou zachovaná a s těma windowsama jako disk D, jestli to nebude dělat bordel.
-
- Pohlaví:
Re: Jde přendat HDD bez ztráty dat?
Data tam zůstanou, ale systém s největší pravděpodobností fungovat nebude (ten na D).
- pulsik
- člen BSOD týmu
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
Ty počítače musí mít totožné základní desky aby si tam ten OS rozjel.
Sent from my Sony Ericsson Xperia Neo V using Tapatalk 4.
Sent from my Sony Ericsson Xperia Neo V using Tapatalk 4.
V Biosu nastavíš bootování z původního HDD, ten přidaný D: Ti zůstane jako datový a o systém se nemusíš starat. Na D: zůstane vše tak, jak jsi tam měl v původním PC. Pravda je, že kdybys systém na D: chtěl někdy využít, tak na tom novém PC ho nejspíš nespustíš.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Nene, vy jste mě nepochopili, jáuž OS mám na C, ale mám ještě jeden disk, na kterém jsou soubory a já je potřebuju zalóhovat a někam uložit, třeba na ex. disk, ale mě zajímalo, jestli ty složky otevřu z toho disku D
--- Doplnění předchozího příspěvku (28 Zář 2013 18:32) ---
Nene, vy jste mě nepochopili, jáuž OS mám na C, ale mám ještě jeden disk, na kterém jsou soubory a já je potřebuju zalóhovat a někam uložit, třeba na ex. disk, ale mě zajímalo, jestli ty složky otevřu z toho disku D
--- Doplnění předchozího příspěvku (28 Zář 2013 18:32) ---
wattmetr píše: Na D: zůstane vše tak, jak jsi tam měl v původním PC.
Spíš jsi nepochopil Ty mě.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Pohlaví:
Janě že je otevřeš. Spustíš PC a otevřeš disk D.
Jediný problém může nastav v systémové složce: Documents and Settings. Pokud ho používáš, překopíruj potřebná data jinam. Dále bys neměl mít od OS zašifrovaná data.