Rusové si budou vyrábět vlastní CPU-nevěří AMD a Intelu!

...

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

tux
Elite Level 10
Elite Level 10
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Rusové si budou vyrábět vlastní CPU-nevěří AMD a Intelu!

Příspěvekod tux » 25 čer 2014 11:21

sojkin626 píše:Nedivil bych se, kdyby ho ani nedokazali navrhnout, natoz vyrobit :D.
Klasičtí rusové :DD - co tomu dodat :D
Ale jsem zvedavi, co z toho bude.

sojkin626 píše:Jo no... Mozna precejen maji Rusove v sobe nejaky ten potencial :)

Odesláno z mého GSmart Rey R3 pomocí Tapatalk

Nemáš vlastní názor, tak jen papouškuješ názory ostatních? Smutný.. :roll:
Just Fucking Google It!

Reklama
proofer
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod proofer » 25 čer 2014 11:29

Tak myslím že ty ARM procesory takový výkon mít nebou, minimálně v těch počátcích jak jsem psal. Ale je pravda že ruská technika je "jednoduchá" a díky tomu je i spolehlivá. Dám příklad z druhé světové války. Němci měli sice lepší techniku, ale když se něco pokazilo tak to byla větší fuška opravovat, kdežto rusové a jejich jednodušší technika se určitě opravovala rychleji, a možná byla mnohdy spolehlivější.

--- Doplnění předchozího příspěvku (25 Čer 2014 11:31) ---

Nebo AK-47 z roku 1949 která se dodnes používá
Intel Core i3-4150| GIGABYTE GA-B85-HD3 |Kingston HyperX Fury Blue 4GB DDR3 1600+/2x/Transcend JetRam 2GB DDR3 1333 /8GB/ |Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB |EVGA 500B |MSI R9 270X GAMING 2G@1180/1500 |CoolerMaster K350 |Benq VW2245Z |A4Tech Bloody V8

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod guest » 25 čer 2014 12:31

O životnosti ruské elektroniky by se daly psát knihy, mám tu pár věcí co pamatují Brežňeva a fungují stále stejně jako první den po vyrobení.

Nepodceňujte Rusy, nic o nich nevíte ;-)

Naprosto souhlasím. V době kdy na náš trh přišla sovětská elektronika, zejména barevné TV jsem se zabýval jejich opravami a s tou poruchovostí to nebylo nijak horší, než u jiných značek. Trochu složitější to bylo s robustností výrobků, protože ty TV bylo lepší přenášet ve dvou lidech a další problém byl s jejich technologíí pájení, protože se 100W trafopájkou bylo náročné ten jejich cín roztavit a mikropájka neměla vůbec šanci.

Na druhou stranu jsem ale viděl několik TV, které byly tak "dobře" udělané, že v případě malého zkratu všechny součástky vydržely, ale shořely plošné spoje.

sojkin626
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod sojkin626 » 25 čer 2014 15:03

tux píše:Nemáš vlastní názor, tak jen papouškuješ názory ostatních? Smutný.. :roll:

Mam svuj nazor, a to ze podle me nebudou zdaleka tak uspesni jako AMD nebo Intel. Coz tu rikame vsichni. Prosim nerikej ze nemam svuj nazor, kdyz tu papouskujeme vsichni dokola to same :evil:
Mam proste totozne nazory jako ostatni, prosim neurazej.
Lenovo W540-i7-4900MQ 2,8GHz / Nvidia quadro K2100M 2GB / 16GB DDR3 / Windows 10 PRO # NVIDIA SHIELD TV PRO (2017) 500GB# Xbox One X#NVIDIA SHIELD K1 # Acer S1003#Xiaomi Mi A1

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 25 čer 2014 15:21

Podceňování konkurenta, nebo soupeře se nevyplácí (to znají podnikatelé i sportovci), nehledě na to, že většina z nás o úrovní ruské výpočetní techniky (myšleno té špičkové) nic neví, jsou některé příspěvky jen plkání z hospody po několika pivech, kdy se z každého stává odborník na vše.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

Zpět na “Vše ostatní (hw)”