Jak zapnout zdroj
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
chci mít cca pět disků, ale můj zdroj na to nestačí
Toto je podstatná informace, podle které soudím, že variantu "rozdvojka" také zvažoval (a zavrhl). Myslím si, že úvaha "mělo by to zvládnout", by se měla chápat spíš jako "nemusí to zvládnout" a raději zdroj posílit, než draze experimentovat.
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
Jsem tu na skok, ano máš pravdu karlosi na této kalkulačce jsem zjistil že SCSI disk (myslím že ten 10 000 RPM) má 29W tak tedy 30 krát pět máme 150W a to je dost......zkoušel jsem i celou mou sestavu a vím že to nestačilo příp. to bylo na hranici (dnes je tam na tom webu nějakej výpadek tak to nemůžu zkouknut znova) Ale docela mě "straší" že si myslíte že to bude "blbnout" přeci v kabelu od řadiče jdou jen data ne? A pokud nějaký proud tak jen do disku a né "zpětně" ne? Nejsem žádnej elektro expert ale vidím to tak. Tu rozdvojku jsem samozřejmě zvážil ale jednak jsem nenašel žádnou delší-jak jsem psal mám to rozložené na stole a ty co prodávají jsou pro mě krátké....a navíc by to stejně Fortronek neutáhl......no uvidíme.....dnes si vyzvedávám zdroj, řadič s diskama až zítra.....
http://www.extreme.outervision.com/psuc ... orlite.jsp
http://www.extreme.outervision.com/psuc ... orlite.jsp
Intel Celeron G1840, 4GB RAM DDR3, MB Gigabyte H81-S2V, Asus GT610 1GB, SSD Kingston HyperX Fury 120GB, WD 500GB SATAII, Asus DVD-RW LightScribe, Fortron 350W
Jak označit téma za vyřešené
HiJackThis
Návod na údržbu systému pro začátečníky
Jak označit téma za vyřešené
HiJackThis
Návod na údržbu systému pro začátečníky
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud propojíš zdroje mezi sebou jen zemí, bude to chodit. Toto propojení není nutné, protože v datovém kabelu země propojené jsou, ale rozhodně bych ho doporučil pro sichr udělat. Stačí vykuchat z každého zdroje jeden nevyužitý molex a černé propojit "čokoládou". Pokud do budoucna nebudeš chtít zapojit startování obou zdrojů jedním tlačítkem, tak můžeš použít starý AT zdroj, kterých se všude válí haldy. 

Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Ikona napájení v oznamovací oblasti nejde zapnout Příloha(y)
od Minapark » 17 pro 2024 20:48 » v Windows 11, 10, 8... - 6
- 4059
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
09 led 2025 21:48
-
-
- 1
- 2474
-
od petr22