WiFi??? Vyřešeno

...

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Guru Level 13
Guru Level 13
Příspěvky: 21436
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: WiFi???  Vyřešeno

Příspěvekod ITCrowd » 05 říj 2020 08:36

V tom případě bych šel cestou natažení kabelu, popřípadě powerline.
Jestliže majitel nebude souhlasit, pak slušnější usb síťovku.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router

Reklama
cline
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 319
Registrován: prosinec 07
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: WiFi???

Příspěvekod cline » 05 říj 2020 12:05

Nevím jak dlouho v tom bytě budu. Proto kabel není řešení.
Slusnejsi USB sitovka je jaká prosím? Podle ceny? Nebo příklad?
Díky

cline
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 319
Registrován: prosinec 07
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: WiFi???

Příspěvekod cline » 06 říj 2020 08:08

Nebo jaký je rozdíl v USB síťovce a routeru??
Jak to mám tedy řešit?

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Guru Level 13
Guru Level 13
Příspěvky: 21436
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: WiFi???

Příspěvekod ITCrowd » 06 říj 2020 09:15

Router spojuje dvě sítě. Nicméně, kromě režimu router umí dnes pracovat ve více režimech.
USB síťovka se chová jako síťová karta, jen je v USB.

Předpokládám, že cena rozhoduje, tedy kup si usb wifi síťovku. Víc ti neporadím, protože neznám místní podmínky.
Zjednosušene:
pokud máš i 5GHz, pak můžeš zkusit: https://www.czc.cz/tp-link-archer-t3u-p ... 95/produkt
pokud ne, pak snad postačí: https://www.czc.cz/d-link-dwa-127/101362/produkt

Budeš muset vytzkoušet a kdyžtak do 14-ti dnů vrátit.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router

Lagaeri
Level 1
Level 1
Příspěvky: 77
Registrován: březen 20
Pohlaví: Muž

Re: WiFi???

Příspěvekod Lagaeri » 06 říj 2020 12:31

Mám od TP-linku tuhle a bohatě mi stačí:
https://www.czc.cz/tp-link-tl-wn822n/78987/produkt
pokud nemáš 5G síť a jsi pod 300MB/s tak ti taky bude stačit. Je to za pár korun a má u sebe cca 1m kabel takže to nemusíš píchat přímo do PC ale postavit na stůl a kablem dotáhnout. Já sem s tím za ty prachy spokojen.
R5 3600 / SilentiumPC Grandis 2 / MSI B450 TOMAHAWK MAX / Patriot VIPER Steel 16GB (2x8GB) DDR4 3600 / ASUS GeForce DUAL-RTX2070S-O8G-EVO / Seasonic Focus Plus Gold - 750W / ADATA XPG SX8200 PRO, M.2 - 512GB / Fractal Design Define S2 Blackout /

cline
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 319
Registrován: prosinec 07
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: WiFi???

Příspěvekod cline » 13 říj 2020 11:04

Diky, ten D-Link DWA-127 funguje dobře .

Diky za pomoc


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • propojení wifi routerů přes switch pro pokrytí větší plochy domu WIFI
    od expertas » 05 úno 2021 18:51 » v Sítě - hardware
    4
    812
    od expertas
    06 úno 2021 13:18
  • WIFI
    od ml3rax » 16 led 2021 14:56 » v Vše ostatní (inet)
    8
    598
    od ITCrowd
    16 led 2021 15:42
  • Vypadávání wifi
    od Stene » 21 úno 2021 08:08 » v Administrace sítě
    4
    591
    od ITCrowd
    21 úno 2021 11:14
  • Mizející WiFi síť
    od sajborg » 24 bře 2021 08:40 » v Administrace sítě
    2
    394
    od sajborg
    25 bře 2021 10:00
  • Výpadky WIFI
    od Vojtěch Bednařík » 22 lis 2020 21:07 » v Sítě - hardware
    1
    381
    od ITCrowd
    22 lis 2020 21:37

Zpět na “Vše ostatní (hw)”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot], vojak3 a 11 hostů