Vánoční dárky
- majkll
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
jejda jejda, tady ti radit nebudeme věřím že to pro něj chce na vánoce ale, zkus kategorii Tipy na dobrý HW. Taky musíš napsat kolik do toho chceš investovat. A ještě jedna připomínka to co jsi vybrala je notebook ,ale v příspěvku se zminuješ o pc, tak je potřeba si ujasnit , co vlastně pro syna chceš.
MSI P45 Neo | CORE2DUO E6750 2,9GHZ | Ram 2X1GB 1066Mhz A-DATA extreme edition | HDD WD 250Gb + 1TB externí WD | 8800 GS 384MB | Fortron 400W | Windows 7 Ultimate + 22" full HD SAMSUNG
--->Pravidla Pc-Helpu<---
- majkll
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tak já bych si to tu dovolil zase obnovit, protože se námm to tady zvrhlo ve válečnou a později policejní diskusi a ještě všichni neřekli co si přejí 

MSI P45 Neo | CORE2DUO E6750 2,9GHZ | Ram 2X1GB 1066Mhz A-DATA extreme edition | HDD WD 250Gb + 1TB externí WD | 8800 GS 384MB | Fortron 400W | Windows 7 Ultimate + 22" full HD SAMSUNG
já bych si příl maturitu, vejšku za sebou auto a multimediální pokoj kterej by měl úžasnou akusticu s 7.1 ozvučením nějaké pulsující světla, barevnou hudbu hrozně našláplej kompl, velkou plazmovku z HD DVD recorderem, set top box, rychlej net a neplatit učet za elektřinu jo a eště bych chtěl abych nemusel spat hrozně mě to nebaví a je to stráta času
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
- mike007
- Master Level 7.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
zao : Ještě jsi zapomněl napsat, že nechceš platit daně. Pane jo, ty jsi ale skromný 

Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
mike007 píše:zao : Ještě jsi zapomněl napsat, že nechceš platit daně. Pane jo, ty jsi ale skromný
no tak to už bych nějak utáh a eště bych chtě lvlastnit nějakou společnost třeba samsung(podle mě asi největší společnost vyrabějící elektrniku) no a to bych potom koupil PC HELPu supr hosting i když ten stávající je taky výborný to musím pochválit akorát včera v jednu chvilu jsem se sem nedostal
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.