3 monitory
3 monitory
ahoj hele dalsi problem... koupil jsem si 3ti monitor + rozdvojku na VGA a problem je v tom ze sice zobrazuje ale to stejny jak monitor c. 2 + k tomu AMD mi ukazuje pouze 2 monitory... neake reseni?? dikk
- pikaso.andreas
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: 3 monitory
Bohužel, pokud jsi monitor připojil přes rozdvojku, pc nepozná že je jich tam víc než má konektorů grafická karta.
Jak docílit rozpoznání 3 monitorů bohužel zatím nevím :-) Ale zkusím pogooglit... A to můžeš i ty.
Jak docílit rozpoznání 3 monitorů bohužel zatím nevím :-) Ale zkusím pogooglit... A to můžeš i ty.
uz jsem hledal proto pisu to delam vzdy...
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Kolik má grafická karta výstupů?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Rozdvojka na VGA = splitter, ten slouzi k tomu, abys videl obraz soucasne treba na monitoru a projektoru. Takze to dela presne to, co by melo - na oba vystupy zobrazuje to same.
Reseni je jedine: graficka karta, ktera ma 3 nezavisle graficke vystupy a podporuje pouziti 3 monitoru
Reseni je jedine: graficka karta, ktera ma 3 nezavisle graficke vystupy a podporuje pouziti 3 monitoru
no a nevis jestli existuje kabl HDMI - VGA ? ja mam na grafarne 2 HDMI ale monitory pouze VGA....
Kabel ne, prevodnik
http://www.softcom.cz/produkt/redukce-p ... vga-audio/
Nicmene konverze digitalniho vystupu na analog bude degradovat kvalitu
http://www.softcom.cz/produkt/redukce-p ... vga-audio/
Nicmene konverze digitalniho vystupu na analog bude degradovat kvalitu
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-