Razer carcharias šumění

...

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Nick1164
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Razer carcharias šumění

Příspěvekod Nick1164 » 26 črc 2013 18:19

Potřeboval bych pomoc s mími novými sluchátky Razer carcharias :listen: . Od té doby co jsem je zapl v nich slyším hlasitý šum . Po chvýli pátrání na internetu jsem zjistil :
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bzučení slyšíš je způsoben připojení USB v počítačích, které mají uzemnění problémy a ne kvůli headsetu sám. Některé USB porty způsobí to, a proto vám doporučujeme přechod zástrčku do jiného USB portu.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bohužel mě ta rada nepomohla a proto potřebuju pomoc od vás ,takže jestli víte jak mi pomoc prosím napištemi to jinak jsem dal 2000Kč za nic ...
Doufám ,že někdo ví jak mi pomoc dopředu děkuji . ;)

Reklama
mmmartin
Moderátor
Elite Level 10
Elite Level 10
Stav:

Re: Razer carcharias šumění

Příspěvekod mmmartin » 26 črc 2013 20:23

Bohužel mě ta rada nepomohla

To se není co divit!
Jak hlasitý je ten šum v porovnání s hudbou, kterou ve sluchátkách posloucháš? Mění se ten šum když nepřehráváš žádnou hudbu a pohybuješ kurzorem myši po obrazovce?
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11

Nick1164
nováček
Stav:

Re: Razer carcharias šumění

Příspěvekod Nick1164 » 26 črc 2013 20:42

Ten šum tam je bezpřestání a nejde vypnout ,když tam máš zaplou hudbu nahlas tak si toho nevšimneš ,ale je to dost otravný :thumbdown:

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Herní myš Razer DeathAdder V3 Pro Příloha(y)
    od XartiQ » 16 říj 2024 14:14 » v P: Hardware
    0
    2181
    od XartiQ Zobrazit poslední příspěvek
    16 říj 2024 14:14

Zpět na “Vše ostatní (hw)”