Fotak mi nebere pam.kartu
Fotak mi nebere pam.kartu
Ahoj mam problém asi půl roku mi fotak Samsung ES15 bral normalne kartu a najednou to po vloženi a zapnuti fotaku napiše chyba karty pritom v pc to kartu bere normalne nevite včim je problém ?
CPU:Intel Core i7 -3610QM, 2.3GHz Ram 8GB HDD 1TB GPU:Nvidia Geforce GT 630M 2GB OS: Windows 7 Ultimate 64b
Re: Fotak mi nebere pam.kartu
jo zkoušel napadlo me to jako první
--- Doplnění předchozího příspěvku (29 Črc 2014 21:24) ---
prosím poradte potrebuji foták do chorvatska
--- Doplnění předchozího příspěvku (29 Črc 2014 21:24) ---
prosím poradte potrebuji foták do chorvatska

CPU:Intel Core i7 -3610QM, 2.3GHz Ram 8GB HDD 1TB GPU:Nvidia Geforce GT 630M 2GB OS: Windows 7 Ultimate 64b
Naformatovat na FAT32, očistit kontakty, profouknout slot.
všechno jsem zkoušel a pořád nic :(
Ta karta bude asi "hotová", na "dovču" bych koupil novou (určitě Kingston nebo snad ještě lépe SanDisk).
Co to je za kartu - prosím pokud možno celé označení.
Co to je za kartu - prosím pokud možno celé označení.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Jsou dve moznosti:
Budto je v haji karta, nebo fotak.
Pokud jde o format karty, formatovat je nutne vzdy ve fotaku - karta formatovana v pocitaci (i kdyz na prvni pohled spravne) se muze chovat jakkoliv. Jako dalsi bych skusil vymenit kartu, vzdyt stoji par korun.
Budto je v haji karta, nebo fotak.
Pokud jde o format karty, formatovat je nutne vzdy ve fotaku - karta formatovana v pocitaci (i kdyz na prvni pohled spravne) se muze chovat jakkoliv. Jako dalsi bych skusil vymenit kartu, vzdyt stoji par korun.
karta je Kingston SD4/4GB SDHC a ve fotaku tu kartu nelze zformátovat pač inhed po zapnuti to napiše chyba karty a pak už nejde nic delat a nemam možnost vyzkoušet jinou kartu (nemám jinou)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 5
- 9640
-
od Stenatko
Zobrazit poslední příspěvek
03 dub 2025 21:42