První dojmy - GX Gaming ZABIUS M HS-G250

...

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

WinDroid
Level 6.5
Level 6.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

První dojmy - GX Gaming ZABIUS M HS-G250

Příspěvekod WinDroid » 08 zář 2014 18:03

Tak teď je tu něco pro ty co nemají peníze, kupoval jsem si k mobilu sluchátka za 500kč (víc se podle mě nevyplatí v oblasti špuntů)
opět upozorňuji že to není recenze ale první dojmy, na internetu je toho plno, ale většinou odborně, zde je pohled z oblasti kupujícího
Jsou to tyto sluchátka: http://www.alza.cz/genius-gx-gaming-zab ... 469968.htm

Krabička:
Rozevírací "okénko" na magnet docela pěkný design celkově těžká, tvrdý papír

Konstrukce:
Plast, plochý kabel (pěkně designované barvy), pěkně sedí v uších, ale tlačí ale dá se v pohodě zvyknout taky se mi spotilo v uších ale to jsem asi nějakej divnej :D, tlumí okolní zvuky tak o 70%, když si okolo vás normálně povídají ani je neslyšíte když vyloženě řvou tak jak říkám 70%

Zvuk, mikrofón:
Zvuk neni nějaký luxusní ale je dost dobrý, sluchátka jsou považovány za herní ale nic herního jsem na nich nenašel. basy a výšky jsou akorát, když si zastrčíte sluchátka hodně do uší tak duní krásně, mikrofón předčil mé očekávání, šumění mikrofónu žádné sluchátek jen trošičku ale opravdu jen v pozadí, kvalitní mikrofon, pokud si pozměníte nastavení mikrofonu vyrovná se kvalitě přibližně trust starzz s klasickým přednastavením, když jsem zapojil do rozdvojky na jacky tak tam nefungujou (fungujou ale zvuk je jak z kanálu)

Závěr:
Zvuk kvalitní, na tu cenu co chcete?
Mikrofon opravdu dobrý
Konstrukce tlačí trošku ale ok..

Pozitiva:
Zvuk
Mikrofon
Deisgn
Tlumení okolních zvuků

Negativa:
tlačí, potí se uši (v uchu)

Neutrál:
Herní? kde?
Špatná orientace v hrách (testováno: Blitz Brigade)

Reklama
  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Vše ostatní (hw)”