Starší hardware,jak poznat HDD
- liborek
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
Starší hardware,jak poznat HDD
Ať to nezdržuji.Mám na stole tři rozdělané starší kousky na odpis a tak hledím co by se ještě hodilo.No z jednoho jsem vytáhl hard,ale jelikož zrovna tenhle nejde vůbec rozjet tak se ani nemůžu podívat na parametry.Na tom hardu to nikde nemůžu najít a nechci ho strkat do mého miláčka,jednak momentálně jede naplno a za druhý...no trochu se bojím.Dá se někde na tom disku najít minimálně o jakou jde velikost?Jedná se o disk Quantum Fireball.Je na něm sice nálepka,ale tam jsou všechny velikosti a údaje k nim a žádná není nijak zaškrtlá nebo tak něco.Když to nepůjde tak to holt zkusím na mým ale nejprve se zeptám.
- liborek
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
No,že by byl tak dobrý
Brzda ,nebrzda.Měl bych to jen nazálohy a na dokumenty.Jinak je to Quantum Fireball CX.Já počítal když to měl švára v hospodě na účto,že tam bude nějakých 500mega a hotovo.Pokud by to bylo až tak ,tak dobře,že to hned nevyhazuju .Jsem zvědav na ty druhý.
Stejně ,proč tam nic nenapíšou.Velikost,otáčky...nic.Přece to tam alespoň pod nějakým kódem musí být.

Stejně ,proč tam nic nenapíšou.Velikost,otáčky...nic.Přece to tam alespoň pod nějakým kódem musí být.

Naposledy upravil(a) liborek dne 18 srp 2007 20:59, celkem upraveno 1 x.
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Není tam uveden typ? Určitě to půjde najít...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
- liborek
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
Právě ,že typ ne.Ovšem
nastala jiná věc.Nedalo mi to trochu jsem si s tím pohrál a rozjel jsem to.Nemám tam zatím jak strčit myš ani klávesnici/jsou tam starý zásuvky/,ale to už je detail.Vyměňoval jsem a vytahoval a "beepoval" až jsem vyhodil floopinu a dal druhou plus jsem vyměnil jednu ramku a jsem dokonce ve winech
.Na to,že je tolik hodin,původně nejelo nic a nemám ani tu klávesnici myslím,že se stal zázrak.Jen co seženu redukce nebo starý klávesnice tak to projedu.Dík za zájem.Sice je to comp na starou belu ,ale udělal jsem si radost,že jsem ho dostal 

Opravdu nádhera :-) Teď už mi to sice moc nepomůže ale netušíte kde se dá sehnat MFM Hardisk? Bohužel můj šel do věčných lovišť (měl celých 10MB) ale prý se dělali i 40MB. Znám jen 5MB a těch 10MB. Kolik měli otáček si nepamatuji. Btw. Daj se ještě někde koupit diskety pět a čtvrt palce? (360kB) (Vše pro Sapíčko)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3293
-
od Steage7717
Zobrazit poslední příspěvek
12 lis 2024 18:49
-
-
Nejde klíč. Po Upgrade Hardware zmizela licence Windows.
od Minapark » 09 zář 2024 16:54 » v Windows 11, 10, 8... - 22
- 6736
-
od Minapark
Zobrazit poslední příspěvek
16 zář 2024 10:47
-
-
- 6
- 2051
-
od BRB11