kupil som si miniDV kameru ktora sa prepaja s pc pomocou firewire. chcel som si kupit kartu s fw vstupmi do pci slotu ale doma som vykopal (bolo to k motherboardu) fw vstup ktory sa nezapaja do pci ale do usb (vnutri v pc na doske, nie do normalneho usb). zaujimalo by ma aky je medzi nimi rozdiel, pripadne vyhody/nevyhody. este som sa chcel opytat (kedze som este neskusal kameru prepajat s pc) ci by ste mi nemohli odporucit nejaky software pomocou ktoreho dostanem to video do pc
vdaka za odpovede
FireWire karta do pc Vyřešeno
FireWire karta do pc Vyřešeno
ASRock 775Dual-VSTA | Intel Pentium D 2.67 GHz | 1024 MB DDR2 667 MHz
GeForce 6600 128 MB | Sound Blaster Audigy SE | MS Windows XP SP2
- Elusive
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Máš k MB bracket s FireWire? Tak to by měla deska normálně FW podporovat a pokud máš možnost FW vyvést z nějakých pinů na MB, bude to normální plnohodnotné FW. Jinak většinu kamer připojíš i pomocí USB 2.0. Co se týče softu, měl by to zvládnout i Win MovieMaker (nemám zkušenost), výborný program pro amatérskou práci s videem je Pinnacle Studio.
- Mr.freerider
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
- jarod72pm
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
pokud můžeš tak propoj kameru přes FireWire protože je to lepší než stráty v rozlišení přes USB s prog. který
je přiložen většinou ke kameře .
teď to řeším i já (včera jsem koupil taky kameru)
a prej než káblíkama přes tv kartu nebo usbčko tak mnoho programů na spracování videa prej to přebere v pohodě to FireWire s kvalitkou a solidní programy jsou jak pinacle tak unlead jen si vybrat který sedí líp
je přiložen většinou ke kameře .
teď to řeším i já (včera jsem koupil taky kameru)
a prej než káblíkama přes tv kartu nebo usbčko tak mnoho programů na spracování videa prej to přebere v pohodě to FireWire s kvalitkou a solidní programy jsou jak pinacle tak unlead jen si vybrat který sedí líp

AMD FX 8370 +Freezer i30,Asus M5A97 EVO 2.0,GIGABYTE GV-N1060WF2OC-6GD,Kingston 2x8GB 1866MHz,case Zalman Z9,SSD 256GB Crucial MX ,WD Green 1TB 7200rpm SATA2,Zdroj Seasonic M12II 750W,Externí Seagate 1TB e-sata.
diky za rady. ta karta co mam sa zapaja do usb na doske (tam kde sa zapaja usb ked je napr vpredu na bedni). ten program som nemyslel na upravu videa. ja totiz neviem ako to funguje, myslel som ze to treba nejakym programom grabovat alebo nieco take. na upravu videa pouzivam After Effects
ASRock 775Dual-VSTA | Intel Pentium D 2.67 GHz | 1024 MB DDR2 667 MHz
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 4251
-