Přední panel a nefunkčnost konektorů

...

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

liborek
Level 5.5
Level 5.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Přední panel a nefunkčnost konektorů

Příspěvekod liborek » 13 zář 2007 19:00

Tak nový počítač mám doma a...hned problém.Skříň Therlmaltake VB6000BWS Swing a deska Gigabyte MB GA-P35-DS4,P35+ICH9R DDR2-800...atd.Nejdou mi přední konektory ani microfon ani sluchátka.Jediné čeho jsem dosáhl bylo,že jsem dostal do zdířky mikrofonu zvuk z pravýho kanálu.Tak jsem to/zatím písemně reklamoval/a tam se mi samozřejmě až teď přiznali,že to nezkoušeli ale,že to asi nepůjde neboť jsem si vybral tuhle skříň a tam jsou jiné kabliky apod. :evil: Ale když tak to ještě zkusí.Vím,že ten dotaz by patřil spíš na nějakopu hardware poradnu,ale chodím hlavně sem.Tak se ptám je to možný,aby to spolu nešlo,nebo to nešlo zapojit?Myslím,že oba výrobci jsou celkem solidní na to aby dělali tohle.nebo si spíš dělají srandu v té prodejně?Když to tam ponesu :evil: :evil: tak bych jim rád něco řekl.Mám to tři dny a už se zase tahat s bednou po všech čertech :evil: Já věděl,že je lépe to mít blíž.

Reklama
mmmartin
Moderátor
Elite Level 10
Elite Level 10
Stav:

Příspěvekod mmmartin » 13 zář 2007 19:38

Nedoporučuju provádět jakékoliv pokusy, pokud bude nefunkčnost předních konektorů způsobená něčím závažnějším, než jen nezapojenými kablíky, riskuješ, že odmítnou uznat záruku s pokazem na to, že se v kisně někdo vrtal.

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 13 zář 2007 20:16

Pokud nemáš bednu zaplombovanou (přelepka a p.), mrkni do manuálu k základní desce a tam asi najdeš co s tím, pokud jsou přiloženy příslušné kablíky. Jinak pozor na záruku!
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

liborek
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod liborek » 13 zář 2007 20:48

Zaplombované to nemám a na desce je podle manuálu 5 konektorů k audiu na přední panel.Může se něco stát když je zkusím přehodit.Jsou tam jen piny na audio na ten přední panel .Obsazené jsou tři.Možná je to jen blbě přehozený.Z prodejny psal,že si možná jen spletl barvy.Já myslím,že zničit bych nic neměl :twisted:

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 13 zář 2007 21:23

Snad to je v manuálu popsané, nebo ne?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

liborek
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod liborek » 13 zář 2007 22:48

To je jenom takový minimanuálek a,anglicky/což nic moc/a navíc jsou tam napsané co je tam za konektory,ale co mě je platný když je tam /například/microphonekdyž nevím jakou má barvu :? Za druhé/ale to je to menší zlo/je to jinak napsané v manuálku ke skříni a jinak k desce.Ale to už je drobnost.
Ale už jsem na to hleděl a dá se to poznat podle značek na koncích SNAD :D
Jdu na to!

liborek
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod liborek » 14 zář 2007 00:03

:banana: :banana: :banana: Tak se to povedlo.Ovšem abych nemusel všechnp rozdělávat tak jsem to tam vytahoval a sázel pinzetou pod baterkou mezi kablama. :| :| Řeknu vám šílenost.Ovšem kdybych to tam měl při montáži tak to trvá tak deset minut i s hleděním do manuálu.Ovšem to hlavní!Ze sedmi pinů byl jen jeden dobře zapojený,ostatní buď vůbec nebo blbě. :evil: :evil: Tak já jsem to viděl poprvý v životě a oni to dělají na kšeft :evil: :evil: Myslel jsem,že se to za tři roky od posledního počítače co mi zmršily zlepšilo.......
Jak jsem psal mám ho tři dny a už tohle/zatím nejhorší.Pak zapadlý dva šroubky uvnitř,což jsem zjistil jak jsem to vytahoval a zítra musím poskládat a pospojovat šráky neb je tam hrozný bordel/a to mám skříň s oknem/.

Weslo
Level 6
Level 6
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Weslo » 14 zář 2007 08:59

jenom si potvrdil to co si myslím už dlouho - že jsou to většinou amatéři
E2180 | DFI LP UT ICFX 3200 TR2/G | 2x 1GB DDR2 800Mhz A-Data | ASUS HD 3650 512MB | WD 200GB | Corsair VX450 450W | Windows Vista Ultimate
Intel Little Falls 2 | 256MB DDR2 | 2x400GB | Fortron 250W | FreeNAS

mike007
Master Level 7.5
Master Level 7.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod mike007 » 14 zář 2007 11:56

Víš na co jsou ty šroubky, které jsi našel zapadlé v bedně? čti ZDE :lol:
Nejlepší hra je Excel!
Pravidla fóra PC-helpJak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.

Zdena.Sladky
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Zdena.Sladky » 14 zář 2007 14:00

Tu skříň mám taky a podle návodu jde přední panel zapojit celkem snadno. Vypadá to, že to tam napíchali jak je napadlo, hlavně ať už je ten krám pryč u zákazníka. Co si člověk neudělá sám, to nemá. By mě zajímalo, komu v počítači chybí ty šroubky, které tobě přebývají...
AMD Athlon X2 6000+ 3.0GHz, chladič Thermaltake BigTyp VP, 3GB DDRII 667 Corsair (2x512MB, 2x1GB), deska Asus M2N-SLI Deluxe nForce 570sli, gr. karta Asus 9800GTX+ 512MB, 3xHDD WD(250GB+200GB+1000GB), case Thermaltake Swing VB6000BWS, zdroj Corsair VX550W, 24" LCD Samsung T240HD

Radix
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod Radix » 14 zář 2007 15:33

Není nad to složit si počítač sám.

liborek
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod liborek » 14 zář 2007 15:39

Tak jsem se dnes v té prodejně stavoval,ale bral jsem to s nadhledem :D Když jsem mu to vysvětloval jak to tam má být...no sranda.Seděl tam vedoucí a prý:,,No vidíte jak jste šikovnej,ještě nám můžete školit technika"
A já myslel,že se omluví za můj čas a ještě mi třeba daj to DVD co jsem tam kupoval zadarmo :shock: :shock:
:lol: :lol: Jen doufám,že už nic nenastane.

Zpět na “Vše ostatní (hw)”