High Precision Event Timer v CZ??

...

Moderátoři: Marfy, Mods_senior, Mods_junior, HW spec team

VlejKO
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 255
Registrován: červen 16
Pohlaví: Muž

High Precision Event Timer v CZ??

Příspěvekod VlejKO » 26 říj 2018 00:31

Zdravím
chci se zeptat mam win 7 v CZ a díval jsem se na tutorial tento:
https://www.reddit.com/r/GlobalOffensiv ... ling_hpet/
https://www.youtube.com/watch?v=TEBjV7AYANY

abych vypnul High Precision Event Timer ale mam windows v CZ a nevím jak se to bude jmenovat dávam screen:
Obrázek



Reklama
Uživatelský avatar
Adys301
člen HW spec týmu
Master Level 9
Master Level 9
Příspěvky: 8439
Registrován: říjen 12
Bydliště: Ano
Pohlaví: Muž

Re: High Precision Event Timer v CZ??

Příspěvekod Adys301 » 26 říj 2018 01:19

HPET se v CZ Windows nazývá Časovač událostí s vysokou přesností. Ve Windows 10 s původním nastavením je však vypnutý.
HW specialista a tvůrce článků
Moje článkyFacebook

VlejKO
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 255
Registrován: červen 16
Pohlaví: Muž

Re: High Precision Event Timer v CZ??

Příspěvekod VlejKO » 26 říj 2018 01:45

Adys301 píše:HPET se v CZ Windows nazývá Časovač událostí s vysokou přesností. Ve Windows 10 s původním nastavením je však vypnutý.


tak to ve windows 7 nevidím.

Uživatelský avatar
Adys301
člen HW spec týmu
Master Level 9
Master Level 9
Příspěvky: 8439
Registrován: říjen 12
Bydliště: Ano
Pohlaví: Muž

Re: High Precision Event Timer v CZ??

Příspěvekod Adys301 » 26 říj 2018 01:50

Když použiješ příkaz

bcdedit /deletevalue useplatformclock

dostaneš nějakou chybovou hlášku?
HW specialista a tvůrce článků
Moje článkyFacebook

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Příspěvky: 37769
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: High Precision Event Timer v CZ??

Příspěvekod petr22 » 26 říj 2018 01:51

Mase tam prece 2 postupy.

Tak pouzij ten prvni, ne ?

VlejKO
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 255
Registrován: červen 16
Pohlaví: Muž

Re: High Precision Event Timer v CZ??

Příspěvekod VlejKO » 28 říj 2018 02:52

Adys301 píše:Když použiješ příkaz

bcdedit /deletevalue useplatformclock

dostaneš nějakou chybovou hlášku?


ano,prvek nebyl nalezen.


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Kernel-Power Event ID 41
    od Xantuss » 06 led 2019 20:54 » v Problémy s hardwarem
    5
    425
    od Xantuss
    08 led 2019 22:47
  • Dotaz na pracovní stanici Dell Precision T1700 Quadro
    od vincek » 16 bře 2019 18:32 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    15
    523
    od drobino
    16 bře 2019 23:06
  • High Definition Audio ovladač
    od 295224 » 23 srp 2018 01:15 » v Vše ostatní (sw)
    1
    456
    od xbs
    23 srp 2018 05:53
  • Náhrada za Realtec high definition audio
    od LemyCZ » 23 srp 2018 19:11 » v Vše ostatní (sw)
    5
    465
    od Pic
    23 srp 2018 20:32
  • Chybějící ovladač Realtek High Definition Audio
    od Elenha » 04 dub 2019 17:19 » v Problémy s hardwarem
    11
    749
    od Elenha
    08 dub 2019 20:06

Zpět na “Vše ostatní (hw)”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 5 hostů