High Precision Event Timer v CZ??

...

Moderátoři: Marfy, Mods_senior, Mods_junior, HW spec team

VlejKO
Level 2
Level 2
Příspěvky: 223
Registrován: červen 16
Pohlaví: Muž

High Precision Event Timer v CZ??

Příspěvekod VlejKO » 26 říj 2018 00:31

Zdravím
chci se zeptat mam win 7 v CZ a díval jsem se na tutorial tento:
https://www.reddit.com/r/GlobalOffensiv ... ling_hpet/
https://www.youtube.com/watch?v=TEBjV7AYANY

abych vypnul High Precision Event Timer ale mam windows v CZ a nevím jak se to bude jmenovat dávam screen:
Obrázek



Reklama
Uživatelský avatar
Adys301
člen HW spec týmu
Master Level 9
Master Level 9
Příspěvky: 8355
Registrován: říjen 12
Bydliště: Ano
Pohlaví: Muž

Re: High Precision Event Timer v CZ??

Příspěvekod Adys301 » 26 říj 2018 01:19

HPET se v CZ Windows nazývá Časovač událostí s vysokou přesností. Ve Windows 10 s původním nastavením je však vypnutý.
HW specialista a tvůrce článků
Moje článkyFacebook

VlejKO
Level 2
Level 2
Příspěvky: 223
Registrován: červen 16
Pohlaví: Muž

Re: High Precision Event Timer v CZ??

Příspěvekod VlejKO » 26 říj 2018 01:45

Adys301 píše:HPET se v CZ Windows nazývá Časovač událostí s vysokou přesností. Ve Windows 10 s původním nastavením je však vypnutý.


tak to ve windows 7 nevidím.

Uživatelský avatar
Adys301
člen HW spec týmu
Master Level 9
Master Level 9
Příspěvky: 8355
Registrován: říjen 12
Bydliště: Ano
Pohlaví: Muž

Re: High Precision Event Timer v CZ??

Příspěvekod Adys301 » 26 říj 2018 01:50

Když použiješ příkaz

bcdedit /deletevalue useplatformclock

dostaneš nějakou chybovou hlášku?
HW specialista a tvůrce článků
Moje článkyFacebook

petr22
Guru Level 14.5
Guru Level 14.5
Příspěvky: 34200
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: High Precision Event Timer v CZ??

Příspěvekod petr22 » 26 říj 2018 01:51

Mase tam prece 2 postupy.

Tak pouzij ten prvni, ne ?

VlejKO
Level 2
Level 2
Příspěvky: 223
Registrován: červen 16
Pohlaví: Muž

Re: High Precision Event Timer v CZ??

Příspěvekod VlejKO » 28 říj 2018 02:52

Adys301 píše:Když použiješ příkaz

bcdedit /deletevalue useplatformclock

dostaneš nějakou chybovou hlášku?


ano,prvek nebyl nalezen.


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Delphi další pokus o radu - komponenta Timer
    od radekzatec » 21 led 2018 14:36 » v Programování a tvorba webu
    0
    455
    od radekzatec
    21 led 2018 14:36
  • realtek high definition audio
    od snytax » 16 úno 2018 18:17 » v Vše ostatní (sw)
    19
    1170
    od RIKI22
    16 úno 2018 21:07
  • High Definition Audio ovladač
    od 295224 » 23 srp 2018 01:15 » v Vše ostatní (sw)
    1
    288
    od xbs
    23 srp 2018 05:53
  • Náhrada za Realtec high definition audio
    od LemyCZ » 23 srp 2018 19:11 » v Vše ostatní (sw)
    5
    344
    od Pic
    23 srp 2018 20:32

Zpět na “Vše ostatní (hw)”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 1 host