WiFi??? Vyřešeno

...

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

RIKI22
Master Level 7.5
Master Level 7.5
Příspěvky: 5710
Registrován: únor 16
Pohlaví: Muž

Re: WiFi???

Příspěvekod RIKI22 » 01 říj 2020 20:10

Nestačí wifi karta USB alebo do slotu PCI-e ?

Reklama
Zivan
Level 4.5
Level 4.5
Příspěvky: 1850
Registrován: leden 10
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: WiFi???

Příspěvekod Zivan » 01 říj 2020 21:56

Staci, ale tu nema.
Lenovo Thinkpad X220 (i5 2410M, 16GB RAM, HD3000, 500GB mSata Samsung 850 EVO + HDD 2TB, 12.5" IPS) + Mini Dock Plus Series 3 + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Guru Level 13
Guru Level 13
Příspěvky: 21436
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: WiFi???

Příspěvekod ITCrowd » 01 říj 2020 23:30

Navíc router - pokud umí klienta - bude rozhodně citlivější na signál, než nějaká USB wifina.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router

cline
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 319
Registrován: prosinec 07
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: WiFi???

Příspěvekod cline » 02 říj 2020 14:08

Tak mám router asus RT - N10 LX

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Guru Level 13
Guru Level 13
Příspěvky: 21436
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: WiFi???

Příspěvekod ITCrowd » 02 říj 2020 17:05

Zkontroluj si v záložce "režim provozu" zda nabízí možnost klient. V manuálu jsem tuto možnost nenašel.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router

cline
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 319
Registrován: prosinec 07
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: WiFi???

Příspěvekod cline » 03 říj 2020 19:40

ITCrowd píše:Zkontroluj si v záložce "režim provozu" zda nabízí možnost klient. V manuálu jsem tuto možnost nenašel.


Takze režim provozu a je tam tohle...
_20201003_194025.JPG
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Uživatelský avatar
Martab
Moderátor / člen HW týmu
Guru Level 14
Guru Level 14
Příspěvky: 28276
Registrován: březen 11
Pohlaví: Muž

Re: WiFi???

Příspěvekod Martab » 03 říj 2020 19:48

Měl by tam jí nahrát OpenWRT který umí to co chceš: https://openwrt.org/toh/hwdata/asus/asus_rt-n10_a1 Přístupový bod je pouze skrz LAN u routerů.
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD

„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)

Neboj se použít SZ a upozornit na své téma ;)

Přehled desktopových socketů a CPU

cline
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 319
Registrován: prosinec 07
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: WiFi???

Příspěvekod cline » 03 říj 2020 20:18

Jsem asi lama ale nevím co tam mám stáhnout, nebo nahrát???

RIKI22
Master Level 7.5
Master Level 7.5
Příspěvky: 5710
Registrován: únor 16
Pohlaví: Muž

Re: WiFi???

Příspěvekod RIKI22 » 03 říj 2020 20:19


cline
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 319
Registrován: prosinec 07
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: WiFi???

Příspěvekod cline » 03 říj 2020 20:31

Aha, takže koupit jiný? Nebo nějaka jiná možnost??

Uživatelský avatar
Martab
Moderátor / člen HW týmu
Guru Level 14
Guru Level 14
Příspěvky: 28276
Registrován: březen 11
Pohlaví: Muž

Re: WiFi???

Příspěvekod Martab » 03 říj 2020 21:08

Je podporována verze 19.07 novější už na něm nefungují. Nicméně pokud nás takovéto dotazy, tak raději koupit nový (nemyslím to špatně, ale přehřátí FW a nastavení je složitější, ikdyž postup instalace mají na stránkách popsány pěkně).

Odesláno z mého Mi A2 pomocí Tapatalk
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD

„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)

Neboj se použít SZ a upozornit na své téma ;)

Přehled desktopových socketů a CPU

cline
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 319
Registrován: prosinec 07
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: WiFi???

Příspěvekod cline » 05 říj 2020 06:04

Ok tak nový.... A který mi tedy bude stačit?


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • propojení wifi routerů přes switch pro pokrytí větší plochy domu WIFI
    od expertas » 05 úno 2021 18:51 » v Sítě - hardware
    4
    812
    od expertas
    06 úno 2021 13:18
  • WIFI
    od ml3rax » 16 led 2021 14:56 » v Vše ostatní (inet)
    8
    598
    od ITCrowd
    16 led 2021 15:42
  • Vypadávání wifi
    od Stene » 21 úno 2021 08:08 » v Administrace sítě
    4
    591
    od ITCrowd
    21 úno 2021 11:14
  • Mizející WiFi síť
    od sajborg » 24 bře 2021 08:40 » v Administrace sítě
    2
    394
    od sajborg
    25 bře 2021 10:00
  • Výpadky WIFI
    od Vojtěch Bednařík » 22 lis 2020 21:07 » v Sítě - hardware
    1
    381
    od ITCrowd
    22 lis 2020 21:37

Zpět na “Vše ostatní (hw)”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 1 host