CANON Pixma Mx925 tiskne dvojitě

...

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Apofish
nováček
Příspěvky: 3
Registrován: říjen 20
Pohlaví: Muž

CANON Pixma Mx925 tiskne dvojitě

Příspěvekod Apofish » 09 říj 2020 15:44

Dobrý den. Má tiskárna Canon Pixma MX925 po výměně tiskových kazet začala tisknout z kazety BGPK dvojitě. Nepomáhá žádná z funkcí údržby. Zkoušel jsem vytáhnout a propláchnout tiskové hlavy, očistit encoder pásek. Ale stále je to úplně stejné. Viz. odkaz. Děkuji za rady
]
Naposledy upravil(a) Apofish dne 09 říj 2020 15:44, celkem upraveno 1 x.

Reklama
Uživatelský avatar
mmmartin
Moderátor
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Příspěvky: 8823
Registrován: srpen 04
Bydliště: Praha
Pohlaví: Muž

Re: CANON Pixma Mx925 tiskne dvojitě

Příspěvekod mmmartin » 09 říj 2020 20:02

Obrázky se vkládají přímo do příspěvku, ne jako odkaz bůhvíkam.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 10

Apofish
nováček
Příspěvky: 3
Registrován: říjen 20
Pohlaví: Muž

Re: CANON Pixma Mx925 tiskne dvojitě

Příspěvekod Apofish » 09 říj 2020 20:14

Omlouvam seObrázek

Odesláno z mého SM-A715F pomocí Tapatalk

Uživatelský avatar
Grander
Level 4.5
Level 4.5
Příspěvky: 1613
Registrován: leden 12
Pohlaví: Muž

Re: CANON Pixma Mx925 tiskne dvojitě

Příspěvekod Grander » 09 říj 2020 21:09

V tomhle případě ten odkaz bůhvíkam byl rozhodně lepší volbou, než tohle - v tomhle rozlišení tam není poznat téměř nic, na obrázku z odkazu bůhvíkam to bylo krásně vidět, byť na to nerád klikám. Hoď to někam na Google Drive ve velkém rozlišení, nebo tak...

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Guru Level 13
Guru Level 13
Příspěvky: 21436
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: CANON Pixma Mx925 tiskne dvojitě

Příspěvekod ITCrowd » 09 říj 2020 21:23

O pravidlech se nediskutuje. Pokud chce tazatel řešit problém, pak mu nic nebrání vytvořit výřez, kde bude problém jasně vidět.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router

Uživatelský avatar
kecalek
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 357
Registrován: říjen 17
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: CANON Pixma Mx925 tiskne dvojitě

Příspěvekod kecalek » 10 říj 2020 10:29

K problému: mne sa zdá, že to nie je "dvojité" tlačenie, ale je to rozsypané. Pýtajúci by mal použiť funkciu Align z menu tlačiarne (nepoznám, aké je tam užívateľské menu, ale väčšina tlačiarní má takúto funkciu), aby sa tlač zarovnala - toto je po nasadení cartridge častým javom - stačí ju tam nasadzovať trochu silnejšie a zarovnanie tlače je rozhodené.

Apofish
nováček
Příspěvky: 3
Registrován: říjen 20
Pohlaví: Muž

Re: CANON Pixma Mx925 tiskne dvojitě

Příspěvekod Apofish » 12 říj 2020 08:59

kecalek píše:K problému: mne sa zdá, že to nie je "dvojité" tlačenie, ale je to rozsypané. Pýtajúci by mal použiť funkciu Align z menu tlačiarne (nepoznám, aké je tam užívateľské menu, ale väčšina tlačiarní má takúto funkciu), aby sa tlač zarovnala - toto je po nasadení cartridge častým javom - stačí ju tam nasadzovať trochu silnejšie a zarovnanie tlače je rozhodené.


Děkuji, ale už jsem několikrát sjel všechny možnosti správy tiskárny. I manuální nastavení hlavy. Ještě je jedna možnost, kdy se naskenuje originální papír dodávaný s tiskárnou. T9m ale bohužel nedisponuji

Uživatelský avatar
Martab
Moderátor / člen HW týmu
Guru Level 14
Guru Level 14
Příspěvky: 28276
Registrován: březen 11
Pohlaví: Muž

Re: CANON Pixma Mx925 tiskne dvojitě

Příspěvekod Martab » 12 říj 2020 10:09

Grander píše:V tomhle případě ten odkaz bůhvíkam byl rozhodně lepší volbou, než tohle - v tomhle rozlišení tam není poznat téměř nic, na obrázku z odkazu bůhvíkam to bylo krásně vidět, byť na to nerád klikám. Hoď to někam na Google Drive ve velkém rozlišení, nebo tak...


Obrázky se vkládají přímo zde. Problém je, že se to vložilo pouze jako odkaz na externí stránku

Kód: Vybrat vše

[img]URL[/img]

a potom to dopadá takto... (vypadá to, že v tomto případě za to může tapatalk, který obrázek nějak zmenšil a upravil, že z toho nejde nic poznat...)

Vložení obrázku zde:
app.php/page/jsem_tu_poprve
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD

„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)

Neboj se použít SZ a upozornit na své téma ;)

Přehled desktopových socketů a CPU


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Canon Pixma mp230 nejde vyhledat v pc
    od lu84 » 11 črc 2021 19:14 » v Problémy s hardwarem
    2
    279
    od atari
    12 črc 2021 08:31
  • P: Canon EOS 600D + 18-55 EF-S IS II + 16GB SD karta + brašna
    od Johny1000 » 30 zář 2020 21:28 » v P: Vše ostatní
    4
    914
    od Johny1000
    12 říj 2020 12:52

Zpět na “Vše ostatní (hw)”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 2 hosti