Zdar tu všici.
Nevi někdo, jestli na teto tv nainstaluji telly?
Děkuji.
LG 47LM660S smart TV - telly
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
-
- Level 5.5
- Pohlaví:
Re: LG 47LM660S smart TV - telly
Predpokladam ze nijak. Tohle je 12 let stara TV, kde uz z tech predinstalovanych aplikaci asi nic nefunguje, ne?
Resenim je nakup nejakeho multimedialniho centra.
Celkem nedavno jsem zprovoznoval Strong Leap-S3+ u souseda s podobne starou TV. Pozadavkem bylo neco s Android/Google TV, pripojeni LAN kabelem a moznost instalace TV aplikaci. Prekvapilo me, ze to bylo mnohem rychlejsi nez muj Realme 4k TV Stick (coz je podobne jako Xiaomi TV Stick 4K). Pritom jestli nekecaji informace na Googlu, tak by v obojim mel byt stejny cipset Amlogic S905Y4.
Resenim je nakup nejakeho multimedialniho centra.
Celkem nedavno jsem zprovoznoval Strong Leap-S3+ u souseda s podobne starou TV. Pozadavkem bylo neco s Android/Google TV, pripojeni LAN kabelem a moznost instalace TV aplikaci. Prekvapilo me, ze to bylo mnohem rychlejsi nez muj Realme 4k TV Stick (coz je podobne jako Xiaomi TV Stick 4K). Pritom jestli nekecaji informace na Googlu, tak by v obojim mel byt stejny cipset Amlogic S905Y4.
HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP USB-C G5 Essential + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
-
- Guru Level 15
- Pohlaví:
Podporuje ta televize vubec HEVC? V te dobe to vetsina TV neumela, takze nefunguje ani DVB-T2 vysilani.
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
No určitě ne.
Ma ji manželka v ložnici a u ni Set-top boxy.
Koupil jsem si ssd disk a k němu dostal zadara PROMO Předplatné digitální TV Telly na 90 dnů.
Ma ji manželka v ložnici a u ni Set-top boxy.
Koupil jsem si ssd disk a k němu dostal zadara PROMO Předplatné digitální TV Telly na 90 dnů.
-
- Guru Level 15
- Pohlaví:
Jake? Treba jde aplikace doinstalovat tam.
Ta TV samotna je na koukani na aktualni formaty k nicemu, neumi ani dekodovat obraz.
Ta TV samotna je na koukani na aktualni formaty k nicemu, neumi ani dekodovat obraz.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 1978
-
od Riviera kid
28 led 2025 13:54