pc jde a monitor ne Vyřešeno
pc jde a monitor ne
zdravim vsechny a zaroven prosim o radu do ted mi vse slapalo perfektne a od ted zapnu pc a monitor se nerosviti skousel jsem jiny pc na ten monitor ale ten slape v pohode kdyz jsem vzal tam ten pc jsem daval na jiny monitory a nefunguje ani jeden takze jakej koliv monitor dam na pc tak nejde samozrejme ze jsou monitory funkcni
- Flame
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: pc jde a monitor ne
možná porušený DVI konektor z GPU..jakou máš GK ?
CM HAF 912 / Z68X-UD3-B3 / 2500K + Noctua NH-U12P / GIGABYTE R787OC-2GD / Kingston 8GB Grey Series / Seasonic MII-620 / Logitech G400 / Microsoft SideWinder X4 / Ultimate x64 / LG Flatron IPS224
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Proveď Clear CMOS.
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
- Pavel Salák
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
V horším případě Tě opustila grafická karta - tohle byl přesně můj případ. Monitor byl funkční, ale v pc nešel, zamávala mi grafika
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Máš to nějak popletené viz titulek - monitor nejde a v dalším příspěvku monitor jde. Mám dojem, že jsme již na toto téma spolu debatili.
Popiš svoje zařízení monitor (značka a typ), PC (jednotlivé komponenty).
Edit: A piš tak, abychom Ti rozuměli.
Popiš svoje zařízení monitor (značka a typ), PC (jednotlivé komponenty).
Edit: A piš tak, abychom Ti rozuměli.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
co na tom necapes tak cti poradne vsichni to pochopily jen ty ne pc jde ale nespusti mi zadnej monitor jednoduchy jak facka co je na tom nepochopitelnyho
- Stene
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Já nevím, ale já taky řeči tvého kmene moc nerozumím. Počkej, až najdeme věšteckou kouli, třeba ti poradíme...
Jinak podle mého ti odešla grafická karta. Pujč si od kámoše kartu do správného slotu a vyzkoušej to (je to asi na 5minut i s cestou od kámoše
)
Jinak podle mého ti odešla grafická karta. Pujč si od kámoše kartu do správného slotu a vyzkoušej to (je to asi na 5minut i s cestou od kámoše

Pavel Salák píše:V horším případě Tě opustila grafická karta - tohle byl přesně můj případ. Monitor byl funkční, ale v pc nešel, zamávala mi grafika
Přesně tak,měl jsem stejný problém a ten byl v tom,že mě vypadla napájecí redukce.
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Jak víš, že PC jde, když nevidíš nic na monitoru? Točící ventilátor a cvakající disk ještě neznámená, že jede vše v pořádku.
Když zapneš repro a spustíš PC, tak bys měl alespoň slyšet znělku Windows. Pak by šlo říct, že PC jde, ale grafika ne. V opačném případě je možné, že nešlape základní deska, nebo zdroj.
Když zapneš repro a spustíš PC, tak bys měl alespoň slyšet znělku Windows. Pak by šlo říct, že PC jde, ale grafika ne. V opačném případě je možné, že nešlape základní deska, nebo zdroj.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Za prvé se laskavě uklidni, ale píšeš stále nesmysly. Nejprve si přečti co jsi napsal a pak to teprve odešli. Zatím ostatní hádají co máš vlastně za problém. Podle čeho soudíš, že PC naběhl se systémem?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
NErobil si nieco s grafikou? skus sa pozriet ci je spravne zapojena, vyzera to ze asi odisla ale neni to iste, nenabehne ani bios, nic?
MSI K9N platinum, AMD Atlon X2 6000+ - coolermaster Tx3, Asus 5750 formula 1Gb, Corsair TX650W, 3Gb ram (2x1Gb+ 2x512Mb), 250Gb HDD
Má 2 pc.Monitor šlape.ale pc ne,má ještě jeden pc a monitor na něm šlape,ale jakýkoliv monitor na druhém poškozeném pc nešlape.Takže čím to asi bude?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 13
- 10874
-
od JuRas
Zobrazit poslední příspěvek
30 dub 2025 13:41