Prasknutý rám Dell Inspiron 1545, servis

...

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Tohax
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Prasknutý rám Dell Inspiron 1545, servis

Příspěvekod Tohax » 20 črc 2010 22:55

Čau... Mám ntb Dell Inspiron 1545. Před časem jsem ho půjčil jsem ho na víkend bratranci a když mi ho vracel, tak měl ntb 2x prasklý rám u displeje vlevo dole v rohu a asi deset centimetrů nad tím. Vysvětlil to tím, že to pochopitelně samo :? a ještě tu spodní prasklinu zalepil sekundovým lepidlem. Tak prasklý rám ještě není žádná katastrofa že... Jenže minulý týden mi přestalo jít i pravé tlačítku u touchpadu .. asi studený spoj. Jelikož mám tu delláckou záruku na servis tak by nebyl problém servisáka zavolat, aby to spravil, ale napadlo mě, že bych ještě mohl požádat o výměnu toho rámu.

Proto jsem se ještě před zkontaktování reklamačního centra chtěl zeptat: Je mi jasné, že je to zcela můj problém a zřejmě za to budu platit (spíš určitě) - ten rám by zaplatil bratranec, ale bude ta výměna vůbec možná? Nebude mít servisák nějaké kydy nebo tak? :smile: A co to tlačítko touchpadu, to bude bez problému uznáno?
Sám s notebookem zacházím víc než dobře a kromě jednou do školy jsem ho ještě nikam nebral... takže neni nějak poškrábaný nebo tak, všechno v pořádku jinak...
Jo a pokud bych to nějak chybně zařadil, tak se omlouvám, tato sekce mi přišla nejvhdnější..

Díky :lookround:

Reklama
El Diablo
Moderátor
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Re: Prasknutý rám Dell Inspiron 1545, servis

Příspěvekod El Diablo » 20 črc 2010 23:26

IMHO záleží na domluvě, zkus jim nastínit situaci, pokud možno tak jak vznikla a na rovinu. Pokud je důvěra na obou stranách dá se domluvit ledasco... Každopádně záleží na koho narazíš a jak bude ochotný. Zkrátka líná huba, holé neštěstí... :lol:
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware

i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Oprava, servis Iphone 11, 14 Pro
    od amirinda » 04 kvě 2025 10:00 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení
    2
    1628
    od peta501 Zobrazit poslední příspěvek
    04 kvě 2025 16:39
  • DELL LATIUDE E7440 Problem s instalací WIN 11
    od Ketty02 » 05 črc 2024 17:24 » v Windows 11, 10, 8...
    3
    2462
    od petr22 Zobrazit poslední příspěvek
    05 črc 2024 18:52
  • NB DELL Latitude 7440,ale i někteé další problém s lepením.
    od Ketty02 » 10 črc 2024 18:55 » v Vše ostatní (hw)
    1
    2700
    od liborek Zobrazit poslední příspěvek
    10 črc 2024 19:52

Zpět na “Vše ostatní (hw)”