Zdravím.Nevíte jak rychle zastavit vypínání pc ?
Myslím, že když třeba kliknu na tlačítko Vypnout, tak si vzpomenu, že jsem ještě něco chtěl.
Nevíte jak to zastavit ?
Děkuju za příspěvky.
Jak zastavit vypínání PC ? Vyřešeno
Re: Jak zastavit vypínání PC ?
Jedině ho zkus ukecat 

- Speed_dead
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jedině kdy to jde, tak, když se nějaký program bude vzpouzet vypnutí a vyhodí ti hlášku, zda ho chceš natvrdo ukončit. Pokud dáš, že ne, často se Winy nevypnou. Ale v opačným případě máš nejspíš smůlu.
Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
X Tak napiš jak ho ukecat
Speed_dead To vím, ale málo kdy mi to ukáže.
Ale jinak dík za příspěvky.

Speed_dead To vím, ale málo kdy mi to ukáže.

Ale jinak dík za příspěvky.

- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Udělat si baťák "shutdown /a" a zkusit ho vždycky stihnout spustit dřív, než se PC vypne
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
- CZechBoY
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
jj shutdown /a to je nejlepší a taky asi jediná varianta, měl jsem program kterej zamkl vypnutí kompu, takovej haluz
myslim že ale když jsem vyhodil pojistky tak ten program přestal fungovat a PC se vypl
nejlepší jsou okamžiky když píšu zprávu dám enter a překlepnu se na tlačítko vypnout nad šipkou nahoru
nebo na liště mám vypnutí PC přes BAT(launchpad nebo jak se to píše) a místo totalcmd vypnu kompa

nejlepší jsou okamžiky když píšu zprávu dám enter a překlepnu se na tlačítko vypnout nad šipkou nahoru

nebo na liště mám vypnutí PC přes BAT(launchpad nebo jak se to píše) a místo totalcmd vypnu kompa

PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
- defender3
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Zkus ten příkaz, jak ti tady radí a nebo zkusit nějaký ten prográmek, který když je spuštěný blokuje vypnutí PC ( musíš odkliknout, že opravdu chceš vypnout PC, i přesto, že je ten program zaplý ). Škoda jen, že nevím jaký program, ale kolikrát mi to vyhodí tu hlášku, když vypínám PC.
CPU : Intel Core 2 Quad Q9000 2.0 GHz , 1066 MHz FSB ; GK : NVIDIA GeForce GT240M 1024 MB ; HDD : 500 GB ; RAM : 4 ( 2+2 ) GB DDR2 1066 MHz ; OS : Microsoft Windows 7 Ultimate x64 ; MOUSE : Logitech MX518 ; SPEAKERS : Creative fatal1ty HS - 800 ; MOUSEPADS : SteelSeries QcK a RAZER Vespula
Ono to funguje nějak takhle : při vypnutí PC windows posílá všem oknům zprávu WM_QUERYENDSESSION(předběžný ukončení).WM_ENDSESSION je oznámení že win ukončují .Pokud se pošle v základní obsluze návratová hodnota 0 ,vypnutí se neuskuteční.
Re: Jak zastavit vypínání PC ? Vyřešeno
Děkuju za tipy na programy, ale nechci si kvůli jednomu vypnutí tahat program do PC.Radši si ho zapnu.Děkuju moc. (lock)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 19
- 18070
-
od RIKI22
Zobrazit poslední příspěvek
06 kvě 2025 22:44