Mám koupit Grafiku Ati Radeon HD 5450 1024MB? Co vy na ni?*
Mám koupit Grafiku Ati Radeon HD 5450 1024MB? Co vy na ni?*
Zdravím, potřebuju poradit. Chci se zeptat,zda má někdo zkušenosti s touhle kartou. Hodlám koupit PC http://www.gigacomputer.cz/cs/zbozi/235 ... 570be.html , a chtěl by ho mít spíš jako herní. Je to dobrá konfugurace na hraní,půjde mi tam GTA IV? Časem bych kdyžtak kartu vyměnil. Díky za info.
Naposledy upravil(a) Myloš dne 02 kvě 2011 23:24, celkem upraveno 2 x.
Důvod: Oprava nadpisu „Grafika Ati Radeon HD 5450 1024MB“, který svou nulovou informační hodnotou porušoval pravidla fóra. Nadpis má popisovat podstatu problému, ale „Grafika Ati Radeon HD 5450 1024MB“ nepopisuje vůbec nic.
Důvod: Oprava nadpisu „Grafika Ati Radeon HD 5450 1024MB“, který svou nulovou informační hodnotou porušoval pravidla fóra. Nadpis má popisovat podstatu problému, ale „Grafika Ati Radeon HD 5450 1024MB“ nepopisuje vůbec nic.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Mám koupit Grafiku Ati Radeon HD 5450 1024MB? Co vy na n
Vítej na fóru PC-HELP.CZ
To je naprosto slabá grafika nehodící se na hraní. Možná tak do HTPC na přehrávání videa, ale na hry rozhodně ne
To je naprosto slabá grafika nehodící se na hraní. Možná tak do HTPC na přehrávání videa, ale na hry rozhodně ne
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- Speed_dead
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
/OT Klasický hotový počítač z obchodu s nevyváženými komponenty
Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Náhodou, podívej se, co tam píší

Jedná se o sladěné a vyvážené stroje sestavené ze značkových komponent, které jsou přímo vybrané pro nejlepší spolupráci mezi sebou. Tyto kvalitní stroje jsou nesrovnatelně stabilnější než skládané sestavy nebo neznačkové "noname" sestavy běžně prodávané v ČR, vykazují také vyšší výkon, daný přesným sladěním jednotlivých komponent.
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Apropo, psal si, že hodláš to PC teprv koupit. Nechceš do určité ceny složit PC lepší v poměru cena / výkon ? Ty hotový sety mi kolikrát zaráží svou nevyvážeností. 6GB ram, i3, HD5450 a noname zdroj ? Za ty peníze bys složil slušnější sestavu 
EDIT: Koukám, nejsem sám, kdo se těch "vyvážených" ingrediencí ( komponent ) všiml

EDIT: Koukám, nejsem sám, kdo se těch "vyvážených" ingrediencí ( komponent ) všiml

Lenovo Legion 5 ( Ryzen 7, RTX3070 140W, 32GB RAM )
Acer Predator G5-793 ( i7 6700HQ, GTX1060 6GB )
Acer Predator G5-793 ( i7 6700HQ, GTX1060 6GB )
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Jenom o 500 Kč dražší a nesrovnatelně lepší. Pokud ale ovšem nemáš nikoho, kdo by ti z toho udělal sestavu, tak hold připlatíš 800 Kč za sestavení 
Nejlepší ale bude, když napíšeš horní strop a něco sestavíme

Nejlepší ale bude, když napíšeš horní strop a něco sestavíme
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Sestava GigaC je totální splácanina. Tady máš sestavu na hry:
http://www.alfacomp.cz/php/basket.php?i ... UD0106AN01
Dal jsem tam mnou osvědčenou skříň a zdroj, pokud bys přihodil 500,- navrch dal bych tam Seasonica s nějaký case Cooler M. Jinak je tam luxusní 5770 grafika, se kterou dáš všechny dnešní hry na středních detailech. V ceně je i montáž z Alfa Computeru.
//orientoval jsem se na grafický, nikoliv procesorový výkon, kdy tato grafika udělá ve hrách víc než 4jádrový Phenom.
Dal jsem tam mnou osvědčenou skříň a zdroj, pokud bys přihodil 500,- navrch dal bych tam Seasonica s nějaký case Cooler M. Jinak je tam luxusní 5770 grafika, se kterou dáš všechny dnešní hry na středních detailech. V ceně je i montáž z Alfa Computeru.
//orientoval jsem se na grafický, nikoliv procesorový výkon, kdy tato grafika udělá ve hrách víc než 4jádrový Phenom.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
- Speed_dead
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Náhodou, podívej se, co tam píší
Papír snese všechno.

Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Díky všem za info a pomohli mi nekoupit nějakou línou mrchu od GigaCom. Tahle sestava se mi dost líbí,akorát bych tam chtěl už asi 4-jádrový procesor. A windowsi potřebovat taky nebudu,takže místo windowsu mě můžeš klidně i něco přihodit. Moc díky.
d1amond píše:Sestava GigaC je totální splácanina. Tady máš sestavu na hry:
-
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
kdyz teda nepotrebujes OS, tak si priplat na procesoru http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... archType=1 a zdroji http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... O0V41NKTM0 a skrin http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 90UR1NYCYX
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
http://www.alfacomp.cz/php/basket.php?i ... 6L010X3501
Jsem za 12800,- i se sestavením. Dal jsem jinou skříň, zdroj, grafiku GTX460 a Phenom X4. Pokud bys to s někým sestavil, ušetříš 890,-.
//nebo tam dáme zpátky tu grafiku? Zvaž to. S tou GTX460 jsi úplně někde jinde, než byl původní záměr se sestavou HP.
Jsem za 12800,- i se sestavením. Dal jsem jinou skříň, zdroj, grafiku GTX460 a Phenom X4. Pokud bys to s někým sestavil, ušetříš 890,-.
//nebo tam dáme zpátky tu grafiku? Zvaž to. S tou GTX460 jsi úplně někde jinde, než byl původní záměr se sestavou HP.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
S tou grafikou to vypadá moc dobře,tu bych tam nechal. Akorát bych dal jinou skříň,to si můžu vybrat jakoukoliv,nebo je potřeba taky něco hlídat. Byla docela pěkná ta první,co jsi mi nabízel,a nebo tahle,pokud by tam šla http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 9000000YMT. Díky.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 2342
-
od buchtik
Zobrazit poslední příspěvek
18 srp 2024 19:28