Ahoj,
potřeboval bych poradit co mám nastavit na wifirouteru aby mi sel internet.Mám modem od Dlink a wifirouter od MSI RG60SE.Internet mam ADSL přes PPPoE. Když modem propojím rovnou s PC tak internet funguje perfect ale když propojím modem do Wifi a z wifi do PC tak internet nejde. Zkousel jsem nastavit na wifi v záložce WAN PPPoE ale bez uspechu. Tak kdyby mi někdo poradil byl bych mu nesmírně vděčný. Pokud budou potřeba doplňující info, rád doplním. Díky
zprovoznění internetu přes wifirouter
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: zprovoznění internetu přes wifirouter
Vítám Tě na Pc-help! Jestli tomu dobře rozumím, chceš připojit PC přes Wifi - a máš v PC Wifi kartu?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
ahoj,,nene,mam adsl modem a wifi router a chtel bych doma zprovoznit wifi sit abych se mohl pripojovat mobilem a notbokem a ja prave nevim co mam nastavit na wifi routeru aby to behalo.kdyz propojim modem s wifi a wifi s PC tak mi proste nejde internet.A z notboku vytvorenou mnou wifi sit najdu pripojim se a muzu z notboku koukat do pevnyho PC akorat ze z pevnyho nemuzu do NB.Potreboval bych co poradit co mam vyplnit ve wifirouteru za ip adresy aby to fungovalo.diky
- samael.35
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Dostaneš sa do menu roteru ked zadáš 192.168.1.1 ?
samael.35
ano dostanu,ale tam prave nevim kam co vyplnit:-(
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Na WAN bude něco jako klonovat MAC adresu a mod nechej na Dynamic IP. Popřípadě tu hoď screeny z nastavení
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
snad z toho neco vyctes
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Tak si nastav wifi protože potom už nastavování bude o něco složitější. Prostě udělej co potřebuješ a potom:
V routeru MSI v DHCP->DHCP Settings dej DHCP server=disable
Potom dej přívodní konektor z wan do lan vzadu na routeru
Pak už by to mělo jet
V routeru MSI v DHCP->DHCP Settings dej DHCP server=disable
Potom dej přívodní konektor z wan do lan vzadu na routeru
Pak už by to mělo jet
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
Udelal sem jak si rekl a na pevny pocitaci net funguje ale jakmile zapnu wifi na notboku tak na pevnym pc vyskoci hlaska "adresa IP koliduje s jinym systemem v siti" a na NB omezene nebo zadne pripojeni
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8
- 3489
-
od Bary-Jan
Zobrazit poslední příspěvek
05 úno 2025 22:07
-
- 1
- 12977
-
od pikaso.andreas
23 led 2025 10:42
-
-
Nižší rychlost internetu po rekonstrukci Příloha(y)
od PlumJelinek » 25 lis 2024 19:54 » v Administrace sítě - 6
- 4938
-
od Riviera kid
26 lis 2024 12:48
-
-
- 3
- 3596
-
od petr22