Strong DC++
Strong DC++
Lidi pls mám net od UPC a do teď mi šlo na DC++být actvi...ale od té doby co jsem si k netu připojil i notebook tak mi to nejde... je to možné??a jak to napravit?? 

- cybernovi
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
router
mej stejné nastavení jako si měl bez routeru, ale v routeru musis povolit porty TCP a UDP (ktere máš dané v nastaveni DC++) pro tvojí IP adresu, kterou ti asi router přidelil DHCPčkem
- Verxes
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Stejný problém...
Mám stejný problém, používal jsem připojení přes ADSL modem a byl jsem active, ale teď jsem k tomu připojil wifi router a mohu být jen pasive. V nastavení Windows firewallu jsem DC udělil výjimku, ale stále mi to píše když chci být active chyba v mapování portů a nějaká NAT chyba
.
Vůbec nevim jak nastavit porty a kde.. posílám pár printscreenů obrazovky s nastavením routeru.. jelikož nevim co a kam vyplnit.. router má zároveň i svůj firewall, ale tam taky nevim, jestli něco povolovat, nebo nastavovat..

Vůbec nevim jak nastavit porty a kde.. posílám pár printscreenů obrazovky s nastavením routeru.. jelikož nevim co a kam vyplnit.. router má zároveň i svůj firewall, ale tam taky nevim, jestli něco povolovat, nebo nastavovat..

- Přílohy
- (CZ)Tomidlo
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Nejsem si presne jist, ale u jednoho kolegy sme ten problem resili a vyresilo se to ze tva verejna IP se nastavi jako vychozi z routru a jelikoz mezi routrem a PC popr. Bookem probiha komunikace pod jinou IP musi se v routru naportovat. Podrobnosti bohuzel neznam, ale doufam ze ti to alespon trochu pomuze nebo nekoho to trkne jak to udelat.
Často chybující komponenta počítače je ta, co sedi za klávesnicí
- cybernovi
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
tak to jsem asi magor.. Kam jako mám kliknout?? http://tinyurl.com/y347hk
Re: Stejný problém...
Verxes píše:Mám stejný problém, používal jsem připojení přes ADSL modem a byl jsem active, ale teď jsem k tomu připojil wifi router a mohu být jen pasive. V nastavení Windows firewallu jsem DC udělil výjimku, ale stále mi to píše když chci být active chyba v mapování portů a nějaká NAT chyba.
Vůbec nevim jak nastavit porty a kde..![]()
Jestli máš k tomu routeru návod, tak v něm určitě postup na mapování portů najdeš. Nebo zadej do googlu typ routeru + portfoward a návod určitě najdeš.Třetí možnost je sem napsat jakej máš router a já ti ten návod najdu.
AMD 64 X2 5600+, Gigabyte GA-MA69G-S3H, 4GB DDR2 800Mhz Patriot, Radeon Saphire HD 4670 GDDR3 512MB, 750GB + 200 GB WD, Akasa 400W
- cybernovi
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jestli máš k tomu routeru návod, tak v něm určitě postup na mapování portů najdeš. Nebo zadej do googlu typ routeru + portfoward a návod určitě najdeš.Třetí možnost je sem napsat jakej máš router a já ti ten návod najdu.
Verxes-ovi jsem nakonec poradil, po dlouhhataaanske debate po Icq, a už je aktiv

- Verxes
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
cybernovi píše:Jestli máš k tomu routeru návod, tak v něm určitě postup na mapování portů najdeš. Nebo zadej do googlu typ routeru + portfoward a návod určitě najdeš.Třetí možnost je sem napsat jakej máš router a já ti ten návod najdu.
Verxes-ovi jsem nakonec poradil, po dlouhhataaanske debate po Icq, a už je aktiv
Fakt?? Že vo tom nic nevim... mě rozhodně nikdo neradil.. A jinej Verxes na ICQ regnutej neni... to jsem zkoušel vyhledávat.. tak nevim komu si radil.
Čau VERXES
- cybernovi
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
re
Verxes: tak kdo to byl?
ja myslel ze celou dobu mluvit s tebou, tak to se omlouvam, ale nekdo kdo se mi ozval na icq s tutim problemem, tomu jsem problem pomohl vyřešit a ja myslel ze ses to celou dobu ty